Jakub_ 13.12.2022 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Cześć Chciałbym prosić was o pomoc w wyborze wkrętarki. Moja obecna wiertarko wkrętarka 58g127 zieje ogniem ze szczotek, akumulatory też już słabe są no i jest potwornie ciężka (1.8 z aku). Do wiercenia mam wiertarkę udarową Makita, a więc lekka wkrętarka wystarczy do skręcania mebli drobnych napraw nie potrzeba chyba wieratko-wkrętarki. To na czym mi zależy to:Cena do 350zł chyba że warto było dopłacić do czegoś co naprawdę będzie warte uwagi to okLekka 2 aku (to standard chyba) Mile widziana jakaś walizka w czym można by to trzymać, szybki czas ładowania.Wiadomo że sprzęt będzie sporadycznie użytkowany jak to jest w mieszkaniu, ale jak już jest i jest potrzebny to by fajnie i przyjemnie się z niego korzystało. Bez bicia i wypadających bitów z uchwytu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.12.2022 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 W tym przedziale cenowym to zdecydowanie polecam Tresnar 6686. Niezniszczalna, solidna i dodatkowo podstawowe akcesoria zapakowane są w walizkę, także na montaże jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts