organmeni 16.12.2022 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Witam wszystkich, pierwszy raz plakat. Mamy fundament blokowy, który przez ostatni rok nie przeciekał i mieliśmy wszystkie cztery sezony tutaj, w Minnesocie. Chcemy wstawić okno wyjściowe (wyremontować stare mniejsze okno) i umieścić sypialnię w piwnicy. Moje pytanie brzmi: w jaki sposób mogę zapobiec skraplaniu lub powstawaniu pleśni za https://1921681001.id/ moimi nowymi ścianami, kiedy je izoluję? Czy powinna istnieć szczelina powietrzna między moją nową ścianą szkieletową a istniejącym fundamentem blokowym? Z góry dziękuję za wszelkie spostrzeżenia. Jestem majsterkowiczem, który ma większość zimy i chciałbym rozpocząć badania, jak ukończyć wykończenie naszej piwnicy. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez organmeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts