MD. 11.01.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Uzbierałeś dopiero na względnie dobry wkład. A gdzie koszty przeróbki instalacji i podłączenia kominka? Gdzie zabudowa? Nie wiem czy starczy Ci kwota dwa razy większa od tego co uzbierałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 12.01.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Dodam, ze kominek bedzie stał w salonie a po drugiej stronie ściany stoi piec czyli jest tam kotłownia a w scianie rozdzielającej kominek i piec jest komin pod ktory jest podpięty piec i myślałem tam tez podpiąć kominek. Instalacja oczywiscie jest (grzejniki w każdym pomieszczeniu). Kwotę jaką aktualnie dysponuje to 6500 zl oczywiscie ma byc na lata wiec jak trzeba bedzie to bede zbierał dalejChcesz kominek wpiąć do tego samego kanału co piec CO, czy ten komin ma dwa kanały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jano85 16.01.2017 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Kwota na chwile obecna niestety tylko taka ale nie o to tu chodzi bo do chwili stawiania kominka bedzie odpowiednio wieksza a mam zamiar zająć sie tym późnym latem i chciałbym do tego czasu mieć jak najwieksze rozeznanie. Komin ma dwa kanaly jeden od pieca CO a drugi jest od starego pieca kaflowego który jest nieużywany. Co mogłoby sie dziać po podłączeniu kominka do kanału pieca CO ?Wybaczcie, ze wolno odpisuje nie zawsze moge usiąść chwilę do internetu pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts