mareksiwy21 02.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Jestem na etapie wyboru projektu do budowy domu. Wacham się pomiędzy d12,a projektem Iga z Archipelagu. Ten drugi dom miałem okazję obejrzeć i naprawdę mi się podoba. Mimo to cały czas chodzi mi po głowie d12. Czy ktoś ma zdjęcia wybudowanego d12a lub d12b (wygląd zewnętrzy i wnętrza) ? Czy ktoś zechciałby pokazać "na żywo" swój już wybudowany d12 ? Czy ktoś wybudował w okolicach Piotrkowa Tryb., Łodzi, Bełchatowa, Radomska, Częstochowy ?Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 03.01.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Jestem na etapie wyboru projektu do budowy domu. Wacham się pomiędzy d12,a projektem Iga z Archipelagu. Ten drugi dom miałem okazję obejrzeć i naprawdę mi się podoba. Mimo to cały czas chodzi mi po głowie d12. Czy ktoś ma zdjęcia wybudowanego d12a lub d12b (wygląd zewnętrzy i wnętrza) ? Czy ktoś zechciałby pokazać "na żywo" swój już wybudowany d12 ? Czy ktoś wybudował w okolicach Piotrkowa Tryb., Łodzi, Bełchatowa, Radomska, Częstochowy ? Mój e-mail: [email protected] Jest wiele wypowiedzi dot. d12. Ja równiez buduje ten dom w wersji d12a, ale na śląsku. Są jednak osoby które budują bliżej ciebie. Zajrzyj np do tego watku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareksiwy21 03.01.2005 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dzięki Żaba. Już wysłałem prośbę obejrzenia domu w Łodzi. Cały czas czekam na jeszcze inne odpowiedzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts