_Piotr 02.09.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Z przeczytanych w archiwum wątków wynika, że większość z Was ma grunt gliniasty i daje geowłókninę do drenażu. W jaki sposób rodzaj gruntu wpływa na to? Bo ja np. mam grunt "szybkowsiąkliwy" i nie jest to raczej glina...Przed czym chroni geowłóknina? Przed piaskiem, mułem? Kiedy jest konieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 02.09.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Na ile ja rozumiem (tez z przeczytanych watkow i strony Wavina) to geowloknina chroni od drobnego piasku, a do gliny, gruntu gliniastego sa kokosowe wlokna. Ale wiem to ze strony teoretycznej, z praktyki niech wypowiedza sie ci co juz uzywaja. Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts