Senser 02.01.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Może pomozecie znaleźć jakiś ciekawych producentów??Linki, namiary na sklepy gdzie takowych produktów może być dużo??Płytki takie chcemy położyć w salonie. Najlepiej bez fugowo, nie wiem czy jeśli bezfugowo to muszą być jakieś specjalne??Min. wymiary to 40 x 40 cm w górę. Jeśli dysponujecie infem co do cen, ew. jakieś uwagi montażowe to oczywiście również ważne i wskazane.Interesuje mnie Warszawa i jej okolice.Chodzi generalnie o jasne płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaLenarczyk 03.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 chyba najwieksze płyty gresu szkliwionego widziałam w TTW OPEX w Alejach Jerozolimskich , wielkośc płyt chyba około 110x110 cena około 150 zł za metr a były i tansze. Poelcam przejsć sie po tym OPEXIE i popatrzyć na płyty i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az1719499295 03.01.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Roglądam się za gresami od kilku miesięcy. Moim zdaniem (lecz nie mam zbyt wyrobionego gustu) gresy Nowej Gali wyglądają zbyt hotelowo i oficjalnie. Opoczno nie zaciekawiło mnie wzorami. Bardzo podobają mi się natomiast gresy porcelanowe Cersanitu - http://www.cersanit.kielce.com.pl/product_a.php?prod_dzial_id=2Na zdjęciach nie wygląda to jeszcze może najlepiej , ale zobacz w którymś ze sklepów, dla mnie super. Ceny też jakieś normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts