mit 03.01.2005 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Kto moglby podzielic sie doswiadczeniami w budowaniu: Symbol/nazwa: Murator C80 - Mały dworekAutor projektu: architekci Ludwika Juchniewicz-Lipińska, Miłosz Lipiński bardzo prosze o kontakt i wymiane doswiadczen na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 czesc mi tez sie ten domek podobamasz juz jakies informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 mam projekt c 80 "maly dworek" z muratoraczy ktos z was tez go buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.02.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Coś mi się tu wstukało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 podciagam do gory bo przepadlo bez wiesci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 nikt???a to taki fajny domek- polecamznalazlem jeden powazny bladna obrazku wizualizacji od frontu widac drzwi symetrycznie wzgledem okien i lukar u gory i wyglada to okjednak jak sie wgryzlem w projekt to sie okazalo ze drzwi sa przesuniete okolo 50 cmi sa niestety juz teraz brzydko niesymetrycznenie da sie tego niestety obejsckurcze mysle ze oni to specjalnie "poprawili "na tym rysunku- nieladnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 no no nikt nie robi dworka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 08.08.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 ja mam ten projekt i wybudowane fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek majchrzak 30.09.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 p roszeo kontakt osoby ktore mieszkaja w c80 albo koncza budowe [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCINbielsko 04.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam! Ktoś z Was buduje z projektu muratora C80 - MAŁY DWOREK ? Właśnie zdecydowaliśmy się na ten domek i jestem ciekaw jakie są opinie osób które go wybrały. Jak idą prace i co ewentualnie warto zmienić ? Pozdrawiam Marcin http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_260_8.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Primavera 26.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Interesuje mnie czy ktoś budował dom z projektu muratora C80 lub C20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.07.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Wiem,ze jest pare osob,ktore buduja ten projekt. Mam wiec do nich wielka prosbe ,zwlaszcza do tych co juz sa na ukonczeni lub nawet mieszkaja.Czy jest szansa na jakies zdjecia???Jestesmy zainteresowani tym projektem i chcielibysmy zobaczyc jak to wyglada naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 23.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 No wlasnie.Mialem robic projekt indywidualny,ale znalazlem projekt odpowiadajacy naszym oczekiwaniom. Ale.........no wlasnie ale.W Muratorze jest on oznaczony C80 Maly Dworek i ma on 161.6mkw pow. uzytkowej i 220.6mkw pow.netto.Natomiast na CD dolaczonej do katalogu "Domy Gotowe" nr 1/2006 (M&L Lipinscy) ma on pow. uzytkowa 151.8mkw i pow.netto 182.8mkw. Uklad pomieszczen i wymiary sa identyczne,jedynie na CD nie sa podane schody 4.0mkw,wiec nadal pozostaje brakujace prawie 6 mkw.Jest jeszcze pewna roznica w lukarnach,czyzby one niwelowaly te 6 mkw roznicy???Teraz nie bardzo wiem,ktory projekt jest poprawny.Wyslalem zapytanie w tej sprawie i do Muratora i do M&L Lipinskich.Czekam na odpowiedz,ale bym chcial poznac wasze zdanie na ten temat.A tak na marginesie autorami tego projektu sa wlasnie M&L Lipinscy.Jezeli jest ktos kto takze ma go w planie budowac,lub juz buduje ,albo nawet i mieszka to prosze o odzew.Bedzie nas wiecej,wiec bedzie razniej. Dysponuje tylko linkiem do Muratora: http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=260&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ludzie !!!Czy nie ma nikogo kto buduje C80 Maly Dworek???Nie wierze,odezwijcie sie. PLEASE. http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=260&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam ! Domek jest śliczny ,podoba mi się taki orginalny .Niestety nie jestem osobą która buduje taki dom.Może ktoś kiedyś się odezwie z budujacych ,ja także czekam aż ktoś mi odpisze kto budował mój wymarzony domek, zresztą chyba wielu jest tutaj takich jak my.Ale domek Wasz jest super ! ! POZDROWIONKA - marzycielka 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Primavera 08.08.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czy ktoś buduje dom według projektu Lipińskich Mały Dworek C80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.08.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nie jestes pierwsza(-y) kto szuka kontaktu.Pewnie pozostaniemy osamotnieni w borykaniu sie z projektem i z budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Primavera 09.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czy już zakupiliście ten projekt, ja z mężem chcemy wprowadzić kilka poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 09.08.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Mozna powiedziec,ze kupilismy,wszystko zalatwiamy przez firme ktora bedzie nam robic adaptacje i calosc papierologi.Po 20-stym mamy spotkanie z architektem celem omowienia zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts