Marcin.B. 25.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam Kochanych Czytelników Forum Muratora:) Jestem zainteresowany zdjęciami realizacji projektu C 80 Mały Dworek.http://www.projekty24.com.pl/projekty/projekt,C80%20Ma%C5%82y%20dworek,rid,1236.htmlCzy komuś z Państwa projekt ten się spodobał, kupił tak jak my i maja już Państwo zdjęcia z realizacji inwestycji? mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 25.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Tak mamy zdjecia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.B. 28.03.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witaj, prześlij prosze na maila :[email protected] dziekimb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Masz je na wyciagniecie reki.Wystarczy kliknac ponizej (w to co jest na czerwono ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 26.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam! Po przejrzeniu tysięcy projektów i odwiedzeniu kilku domków w naturze nasz typ ukierunkowuje się na Dworek lub Mały Dworek z Muratora. I tu własnie mamy dylemat: jeden wydaje się troche za mały, drugi jest za długi i Pani z Urzędu nie zgadza się aby go budować. Tak czy tak czekają nas poważne zmiany. Czy ktos z Was jest na takim etapie budowy któregoś z w/w projektów, że mógły udostępnić go do obejrzenia? Oczywiście przestudiowałem chyba wszystkie fotki i dzienniki w szczególności coffee82 i raffran (oba są świetne) dotyczące Dworków lecz moja żona twierdzi, że to ostatni nasz dom (przy okazji perwszy i musimy wcześniej zobaczyć go wewnątrz. Dodam, że jest to jeden z nielicznych projektów, który pozwala uratować naszego ok.80 letniego dęba!!! W związku z tym (architekt wyraził wstępnie zgodę) w miejscu gdzie właściciele Dworków cieszą się kominkiem my będziemy mieć płyciutki wykusz ze szkłem na wysokości 2 kondygnacji. Z jednej strony szkła znajdzie się dąb a od strony mieszkania ażurowe schody, pozwalające obserwować dęba, który (!!!) znajdzie się zaledwie 3 metry od domu... Sporo się nakombinowałem jak tego dęba uratować ale musze jeszcze przekonać żonę (żona załatwiła już nawet zgodę w urzędzie na wycięcie go), że ten projekt spełni jej oczekiwania... Mam nadzieję, że ktoś zauważy tego posta i da radę zobaczyć dworek w środku przed zakupem i rozpoczęciem lawiny zmian )) Pozdrawiam wszystkich zaprawionych forumowiczów... Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jezeli zadowoli Was obejrzenie C80 ale mocno zmienionego wewnatrz to zapraszamy na Wybrzeze.Sami chcielismy na etapie wyboru projektu obejrzec go wewnatrz,ale jakos sie to nie udalo. Rozumiemy wiec Was bardzo dobrze.Gdyby co to zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 27.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam! Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji a dziś cały dzien służbowo z dala od kompa dlatego odpowiedź dopiero teraz (w przerwie fnału Ligi Mistrzów )... Dziekuję raffran-owi tym bardziej, że jego dziennik i fotki oglądałem wielokrotnie. Mamy troche nie po drodze na pomorze to fakt ale dom buduje się raz prawda? Więc chyba sie wybierzemy... Jeszcze raz dzięki i liczę na kontakt ze strony innych Dworkowców Pozdrawiam Darek PS.Raffran wysyłam wiadomośc na PW (teraz lub jeśli nie zdążę - po meczu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregrumian 13.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 czesc zapraszam do odwiedzin naszego Dworku w malopolskim. Bardzo chetnie pokaze nasz domek. Jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sdobosz 20.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja wlasnie przykrylem c80 gdybym mial jeszcze raz wybierac projekt...wybralbym ten sam (pomimo stosunkowo duzych kosztow budowy)....okolice nowego sacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4mole 27.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Dawno, dawno temu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 27.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 02.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 A nie możecie wrzucić tu zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts