E.zyg 31.12.2022 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Witam.Cały dom mam pomalowany metodą natryskową. Niestety po etapie urządzania powstało kilka uszkodzeń na ścianach i potrzebuję porady jak zrobić zaprawki aby nie odznaczały się na tle całej ściany. Ja niestety nie mam agregatu do malowania. Czy jest jakaś możliwość aby efekt był podobny i odcień farby na zaprawce nie odbiegał od reszty ściany? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 06.01.2023 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Raczej będzie widać.Agregat, możesz kupić taki pistolet natryskowy pod kompresor. Kupić taki sam tynk, przed nałożeniem, sprawdzić natrysk na jakieś ścianie w piwnicy, albo na jakiś zbitych deskach, by wyrobić rękę i sam sposób natrysku.. Wszystko zależy od tego, czy przywiązujesz do tego wagę. Co do dziur w elewacji.Ja u siebie sam klej szlifowałem kamieniem do szlifierki. Bardzo ładnie wyrównuje.A czy się uda zrobić bez widocznych mocno pogrubień, to już raczej przy szpachlowaniu samym klejem do styro trzeba zrobić na równo.Nie zajmuje się tym zawodowo, tylko coś tam u siebie robię. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts