Luśka 18.11.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 On 2002-11-18 21:43, ketiso wrote: No,no(z pokiwaniem palcem wskazującym) Frankai,ale z ciebie Nygus HEJ! Ale jak tu takiej Chince spojrzeć prosto w oczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2002 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Ketsio - ja jestem "niezdrowo niezdemoralizowany" i nie umiem śpiewać Luśka - można, można. Lepiej tylko nie dawać zbyt dużo alkoholu, ale ponieważ to nie o choince, więc nie wchodzę w szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrix 20.11.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Jeśli nie było odpowiedzi (chyba nie) bandzioch: brzuch, w sensie dużego, brrr, niemiłego brzucha, tłustego, fe, ciągle głodnego, nienażartego, łe. Oj, zgłodniałam. A mam niedowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts