kreb 03.01.2005 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 o dlugosc sie nie martwie,bo nie mam problemu - chyba 6m wystarczy. Ale z Waszych wypowiedzi widze, ze jednak 5.5m na szerokosc to minimum (przy przenoszeniu zakupow z bagaznika rzeczywiscie i tak pewnie bede musial parkowac tylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Do garażu nie wjeżdża się tyłem. Będą sie gromadziły spaliny i w twoim przypadku /garaż w obrębie domu/ bedą przedostawać sie do pomieszczeń mieszkalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 03.01.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Majka, nie przesadzasz? Ja wjeżdżam tyłem i nawet sie nie zastanawiałem nad spalinami. Nie przypominam sobie żeby w domu czuć było spalinami, a garaż musi mieć wentylację więc nie będą się gromadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts