Kindaj 03.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Czy ktoś korzysta z mplanu w mbanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.01.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Czy ktoś korzysta z mplanu w mbanku? Korzysta, przeczytaj wątek (zwłaszcza końcówkę, tam jest o mBanku): http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36773 Kredyt juz mam i póki co nie żałuję, ponieważ warunki zaproponowali najsensowniejsze. Ale co się na wk..ałem przy jego załatwianiu, to moje. Tak więc, jesli nie boisz się dzikich, dużo gorszych, niż gdzie indziej formalności, to spokojnie. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 03.01.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 ja tutaj też o to pytałam - poczytaj sobiehttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kindaj 03.01.2005 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dziękuje za odzew.Jeszcze pytanko. Czy wypłacają w transzach i jak sprawdzają wykorzystanie kredytu. Przy okazji pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.01.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Dziękuje za odzew. Jeszcze pytanko. Czy wypłacają w transzach i jak sprawdzają wykorzystanie kredytu. Tu nie odpowiem, bo mój kredyt był wypłacony i wykorzystany jednorazowo. Ale wypłata w transzach jest na pewno możliwa, bo były nawet takie pola w spisywanej umowie.l J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 04.01.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Dziękuje za odzew. Jeszcze pytanko. Czy wypłacają w transzach i jak sprawdzają wykorzystanie kredytu. Tu nie odpowiem, bo mój kredyt był wypłacony i wykorzystany jednorazowo. Ale wypłata w transzach jest na pewno możliwa, bo były nawet takie pola w spisywanej umowie.l J. O szlag! A ja koniecznie chciałem miec jednorazowo, a w mbanku mi powiedzieli, że musze mieć w transzach - jak nie to na drzewo!!! To banda !@#%^. Ile ja nerwów przez te transze tracę - a ile kasy (kurs spada) eh, na kogo ja w tym mbanku/expanderze trafiłem. pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts