Neenu 11.01.2023 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Mam pytanie mam pompę do CO gdzie po jednej stronie mam 3 tryby biegów a po drugiej 4 tryby regulacji stałocisnieniowej, przy czym mogę włączyć tylko jedna z wybranych opcji. Czym różni się jedno od drugiego? Oraz które wybrać gdy grzejnik w łazience jest ostatnim grzejnikiem i jest zawsze letni lub lekko ciepły? Obecnie mam włączony regulacje stałocisnieniowej bieg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reku1 11.01.2023 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Do instalacji grzejnikowej z zaworami termostatycznymi powinien być tryb zmiennocisnieniowy.Powodem słabego grzania grzejnika drabinkowego może być brak regulacji hydraulicznej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts