Gość kaj105 03.01.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Jak to se dzieje ze kobiety gdy maja dziecko zaslaniaja sie jego opieka by nic nie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 03.01.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 łatwo się przekonać, trzeba zamienić się miejscami - tzn. poopiekować się przez dzień albo tydzień dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 03.01.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Pelna zgoda z mieczem. Opieka nad malym dzieckiem to 1,5 etatu, naprawde nic sie nie chce po takim dniu. Podziwiam kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Jak to se dzieje ze kobiety gdy maja dziecko zaslaniaja sie jego opieka by nic nie robic? zależy po pierwsze, co masz na myśli. A po drugie, jak ktoś w moim otoczeniu mawia: "A rączki to tobie upier..ło, że sam nie zrobisz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Panowie Kaj jest wojującym menistą w odróżnieniu od pokojowych feministek i nie nosi urazy zwłaszcza zimową porą do Królowej Śniegu (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 No, nie wiem Dla mnie był to skrót wypowiedzi: " w nocy nie pospałem, bo zona nie umiała uspic dziecka w drugim pokoju, a do tego jeszcze pare razy chodziła do kuchni, a mnie budzi otwieranie drzwi. A jak wróciłem z pracy, to nie dość, że nie mogłem znależć swoich kapci /gdzie ona je chowa a jak chowa, to niech je wyciąga, jak wracam/, to obiad nie był zrobiony Ja pracuje cały dzień i mam chyba prawo do ciepłego posiłku, no nie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Majka ty nie odsłaniaj na męskim wątku miętkiego podbrzusza autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 03.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Myślę sobie wejdę, zobaczę, kto taki nieszczęśliwy i kobietę ma leniwą, ataki oburzonych pań ujrzę. A tu niespodzianka milutka. Panowie tatusiowie nas brobnią Fajni jesteście! Pozdrawiam! (matka, której nic się nie chciało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Eee, kaj ma jeszcze kaca, albo 2KC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A tu niespodzianka milutka. Panowie tatusiowie nas brobnią Fajni jesteście! Ja tam jeszcze ojcem nie jestem, ale nie lubię jak ktoś gada takie farmazony. Kwestia jest tylko taka, że czasem kobieta może przesadzać i facet gania po domu jak w ukropie, bo ona caly czas zmęczona. Dlatego prosiłem o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 03.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mam 2 letnie dziecko i raczej wszystko potrafię zrobić (chociaż nie codziennie zależy od humoru dziecka), co wcale nie znaczy że jest to łatwe. Jednak gdy mój syn nie miał jeszcze roku to zrobienie czegokolwiek było bardzo trudne i wyczerpujące (ja odkurzam, to on też chce odkurzać i niestety musiałam dać dziecku odkurzacz do pobawienia się nim albo ciągać go w posadzonego w nosidełku za odkurzaczem, gotując zupę dawać mu do wrzucania warzywa, itp). Jednak przy dobrym humorze dziecka było to możliwe. Jak to se dzieje ze kobiety gdy maja dziecko zaslaniaja sie jego opieka by nic nie robic?Bo opieka nad nimi jest bardzo ciężka sam spróbuj. Mój mąż jak opiekuje się dzieckiem to nic więcej już nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 03.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Kwestia jest tylko taka, że czasem kobieta może przesadzać i facet gania po domu jak w ukropie, bo ona caly czas zmęczona. Bard, bo burzę rozpętasz Lenistwa z płcią bym nie wiązała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Kwestia jest tylko taka, że czasem kobieta może przesadzać i facet gania po domu jak w ukropie, bo ona caly czas zmęczona. Bard, bo burzę rozpętasz Lenistwa z płcią bym nie wiązała. Nie wiąże tego z płcią. Po prostu bez szczegółów nie wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 03.01.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Jak to se dzieje ze kobiety gdy maja dziecko zaslaniaja sie jego opieka by nic nie robic? W moim przypadku, a właściwie mojej żony lenistwo nijak się ma do Niej, ona nawet koło lenia nie leżała , a tak na poważnie to przydałyby się Jej lejce by Ją powstrzymać przed nadmierną harówą w domu, co nie znaczy że innym nie przydałby się bat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 panowie! serce rosnie jak sie czyta wasze wypowiedzi. fajnie, że dostrzegacie jak bardzo czasem jesteśmy zaparcowane (etat w jakiejs firmie, etat przy dzieciach, no i jeszcze trzeba o siebie zadbać!). poza tym uwarzam, że w większosci przypadków obie strony sa bardzo zapracowane, a problem polega tylko na bobrym podziale obowiązków i właściwym zrozumieniu. Kaj - lenistwo wypomina ten, kto nie potrafi dojrzec go u siebie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.01.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Facet ma prawo do ciepłego posiłku, żyły wypruwa by kobieta miała co jeść, a ona nie wali czółkiem w próg na dźwięk dzwonka czy chrobotu klucza w zamku ? No ja nie wiem brahu, jak kobietę wychowałeś.Na Twoim miejscu zrobił bym system kontroli czasu i po przyjściu do domu wrzucał dane do kompa.Może skubana zamiast wypolerować podłogi poleruje paznokcie ??Albo zamiast własnoręcznie zrobionego makaronu do pomidorowej truje Cię kupionym ścierwem ?I kontrola wydatków, 10 zł dziennie i żądaj rachunków na wszystko. A jak nie, zupę przesol.W końcu musi być za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.01.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 No, nie wiem Dla mnie był to skrót wypowiedzi: " w nocy nie pospałem, bo zona nie umiała uspic dziecka w drugim pokoju, a do tego jeszcze pare razy chodziła do kuchni, a mnie budzi otwieranie drzwi. A jak wróciłem z pracy, to nie dość, że nie mogłem znależć swoich kapci /gdzie ona je chowa a jak chowa, to niech je wyciąga, jak wracam/, to obiad nie był zrobiony Ja pracuje cały dzień i mam chyba prawo do ciepłego posiłku, no nie?" A, Twoja żona cały dzień siedzi u fryzjera, kosmetyczki, czyta książkę albo plotkuje z koleżanką?Sam sprzątaj po sobie kapcie, to Ci nie schowa Nie mogę takich ja Ty, po prostu czytać mam dwójkę dzieci i dzielimy sie obowiązkami,Współczuję zawsze kobietom które maja przy boku faceta, co nie dość, ze kapci swoich nie potrafi znależc, to jeszcze, drzwi mu przeszkadzają, jak żona w nocy z wyjącym dzieckiem chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 03.01.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Facet ma prawo do ciepłego posiłku, żyły wypruwa by kobieta miała co jeść, a ona nie wali czółkiem w próg na dźwięk dzwonka czy chrobotu klucza w zamku ? No ja nie wiem brahu, jak kobietę wychowałeś. Na Twoim miejscu zrobił bym system kontroli czasu i po przyjściu do domu wrzucał dane do kompa. Może skubana zamiast wypolerować podłogi poleruje paznokcie ?? Albo zamiast własnoręcznie zrobionego makaronu do pomidorowej truje Cię kupionym ścierwem ? I kontrola wydatków, 10 zł dziennie i żądaj rachunków na wszystko. A jak nie, zupę przesol. W końcu musi być za co. Ja tam nie wiem, ale ta kobita to naprawdę jakas taka nie wychowana odpowiednio.... Ziabo zapomniałaś w swoim opisie o przytarganiu do kuchni za włosy i maczugi w drugiej ręce.... http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-rozne/dibu0019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.01.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Tak takA jeszcze w kwestii " kobieta ma dziecko " Może i Tobie się uda.Następną razą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.01.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Tak tak A jeszcze w kwestii " kobieta ma dziecko " Może i Tobie się uda. Następną razą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts