Gość 01.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No dobra już ....moze mi sie cos zwidziało , przy takim natarciu jakie wtedy było nie trudno o pomyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.06.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kicia siedzi w czterech różnych skarpetkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Przy matce lecz bez czegokolwiek przepraszam , ze wyrywam z kontekstu , ale co mialoby znaczyc bez czegokolwiek? moglbys sprecyzowac? no i na kiedy sie z zona umowiles , pisz , bo tu sie wszyscy tak czy inaczej denerwuja i martwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 03.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Przy matce lecz bez czegokolwiek ? no i na kiedy sie z zona umowiles , pisz , bo tu sie wszyscy tak czy inaczej denerwuja i martwia Jeszcze sie nei umowilem, rozmawialem z nia i zadzwonilem do jej mamy takze. Rozmawialem bardzo dlugo. Wydaje mi sie ze zona ma jakis doradcow ktorzy probuja zdobyc jej zaufanie i sie mnie pozbyc po to by cos osiagnac. Wiedza ze jest mloda i moga przez dobraci i zrozumienie cos zdobyc. Facet ma 70 lat i mnie jakos to martwi choc moze sie myle ale zboczencow pelno. Poczekam pare dni i zadzwonie znowu. Tylko nie wiem czy powinienem czekac i daj jej czas czy raczej pokazac skruche ale powaznei pwoiedziec by wrocila do domui bysmy troszke popracowali nad soab. Naprawde cos mnei ten facet obawia, wierze zonie ale mamy dziecko i naprawde nie chce rozbijac rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 moze niejasno , ale pytalam co to znaczy ?to co zawarte jest w cytacie?tzrymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 22.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No tak, jednak ludzie sie nie zmieniaja! len zawsze pozostanie leniem. Czy ktos wie roznice pomiedzy ludzmi z polnocy i poludnia. Jaka jest roznica i czy wogole jakas jest. Czy powiedzenie ze jablko daleko nei pada od jabloni jest prawdziwe. Co za leniwa baba, mam juz dosyc, potknie sie o rzecz 5 razy a nie podniesie. Czy kobiety to bezmuzgowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Może "bezmuzgowce", bo MÓZGi mają. Wiem z doswiadczenia.Nawet rozum często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 G2 z calym szacunkiem dla Twojej skomplikowanej sytuacji - jakis niestabilny w swoich opiniach jestes A poza tym - skoro widziales ze lezy to dlaczego Ty nie podniosles.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 22.07.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Może "bezmuzgowce", bo MÓZGi mają. Wiem z doswiadczenia. Nawet rozum często. Widze ze w wojsku byles i nauczyli cie jak rozkazy przyjmowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 G2 no widocznie jej odpowiada, a jak ciebie to razi to weź unieś (a co mi tam zaryzukuję wpis oryginalny, zobaczymy czy automat jeszcze działa) DUPĘ i podnieś.A jak ci się nie chce, to innych od leniwców nie przezywaj.Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc jak kto chce to może się i 77 razy potknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 22.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 G2 no widocznie jej odpowiada, a jak ciebie to razi to weź unieś (a co mi tam zaryzukuję wpis oryginalny, zobaczymy czy automat jeszcze działa) DUPĘ i podnieś. A jak ci się nie chce, to innych od leniwców nie przezywaj. Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc jak kto chce to może się i 77 razy potknąć. Naprawde pieprzysz glupoty. Bo gdyby to twoja zona zaniedbywala twoje dziewci to bys tak nei gadal o wonlym kraju. Jak ktos chce wolny kraj i lenistwo to niech rzeruje na innych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 G2, a gdzieś ty miał oczy, jak se takiego pasożyta przygarnołeś tak masz. W końcu chyba tego chciałeś, co? Jest żywiciel, jest pasoŻyt i jeszcze darmozjadek jest. Kochanieńki skoro dokonałeś parę lat temu wyboru to bądź facet i tera nie płacz. Masz dwie, tfu 3, a właśnie, że nie bo 4 możliwości, po pierwsze primo) potykasz się i nie podnosisz, po drugie primo) omijasz, nie potykasz się i nie podnosisz, po trzecie primo) podnosisz dupę, potykasz się i podnosisz, po czwarte primo) podnosisz dupę, nie potykasz się i podnosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ta, może byc po piąte - nie potykasz się bo podnosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Podnosisz, ogladasz.... hurrrraaa!!!! Slownik! Nareszcie sie znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Majka czyżby ta przeszkoda była w zasięgu ręki i niepotrzebnie siętak wyrażałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 prawdopodobnioe, tylko G2 ma sztywny kręgoslup nie ugnie się przed nikim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No chyba, że przed służącą, bo na to go stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Może "bezmuzgowce", bo MÓZGi mają. Wiem z doswiadczenia. Nawet rozum często. Widze ze w wojsku byles i nauczyli cie jak rozkazy przyjmowac! Niczego innego facet się po tobie nie spodziewałam. A właśnie skończyłam czytać watek o odejściu twojej żony. I całkowicie zgadzam się z paprotką. Motasz gosciu w zalezności od tego jak sie watek układa. Ale to co z ciebie już wyszło /a wychodzi coraz lepiej / wystarczy by wyrobić sobie opinię. Myslę, ze większośc zabiera tu głos, bo ciuekawi są tego co jeszcze wykombinujesz . W sumie ciekawy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Wielu takich chodzi po świecie i uważa za prawde ostateczną: baba o garów, do wyra i sprzatania. I wdzięczna ma być, bez fochów zadnych, bo pan bedzie zły. Zresztą na co miałaby się skarżyć, dach ma? jesć ma? To o co biega? A w ciązy? Cóz ciąża, czysta biologia, zaden powód by babę/histeria i lenistwo z niej wyłazi/ rozpieszczać. Za to SYN jest MÓJ....... Wielu takich po świecie chodzi to i w necie spotkać mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Podnosisz, ogladasz.... hurrrraaa!!!! Slownik! Nareszcie sie znalazl. tak , bo te muzgi cos nie robia Dropsiak brawo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts