Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kobiety i lenistwo

Gość kaj105

Recommended Posts

• Odpowiedzi 445
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przy matce lecz bez czegokolwiek

przepraszam , ze wyrywam z kontekstu , ale co mialoby znaczyc bez czegokolwiek? moglbys sprecyzowac?
    no i na kiedy sie z zona umowiles , pisz , bo tu sie wszyscy tak czy inaczej denerwuja i martwia

Przy matce lecz bez czegokolwiek

?
    no i na kiedy sie z zona umowiles , pisz , bo tu sie wszyscy tak czy inaczej denerwuja i martwia

Jeszcze sie nei umowilem, rozmawialem z nia i zadzwonilem do jej mamy takze. Rozmawialem bardzo dlugo. Wydaje mi sie ze zona ma jakis doradcow ktorzy probuja zdobyc jej zaufanie i sie mnie pozbyc po to by cos osiagnac. Wiedza ze jest mloda i moga przez dobraci i zrozumienie cos zdobyc. Facet ma 70 lat i mnie jakos to martwi choc moze sie myle ale zboczencow pelno. Poczekam pare dni i zadzwonie znowu. Tylko nie wiem czy powinienem czekac i daj jej czas czy raczej pokazac skruche ale powaznei pwoiedziec by wrocila do domui bysmy troszke popracowali nad soab. Naprawde cos mnei ten facet obawia, wierze zonie ale mamy dziecko i naprawde nie chce rozbijac rodziny.

• 1 month później...
No tak, jednak ludzie sie nie zmieniaja! len zawsze pozostanie leniem. Czy ktos wie roznice pomiedzy ludzmi z polnocy i poludnia. Jaka jest roznica i czy wogole jakas jest. Czy powiedzenie ze jablko daleko nei pada od jabloni jest prawdziwe. Co za leniwa baba, mam juz dosyc, potknie sie o rzecz 5 razy a nie podniesie. Czy kobiety to bezmuzgowce?

G2 no widocznie jej odpowiada, a jak ciebie to razi to weź unieś (a co mi tam zaryzukuję wpis oryginalny, zobaczymy czy automat jeszcze działa) DUPĘ i podnieś.

A jak ci się nie chce, to innych od leniwców nie przezywaj.

Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc jak kto chce to może się i 77 razy potknąć.

G2 no widocznie jej odpowiada, a jak ciebie to razi to weź unieś (a co mi tam zaryzukuję wpis oryginalny, zobaczymy czy automat jeszcze działa) DUPĘ i podnieś.

A jak ci się nie chce, to innych od leniwców nie przezywaj.

Podobno żyjemy w wolnym kraju, więc jak kto chce to może się i 77 razy potknąć.

Naprawde pieprzysz glupoty. Bo gdyby to twoja zona zaniedbywala twoje dziewci to bys tak nei gadal o wonlym kraju. Jak ktos chce wolny kraj i lenistwo to niech rzeruje na innych !

G2, a gdzieś ty miał oczy, jak se takiego pasożyta przygarnołeś tak masz. W końcu chyba tego chciałeś, co?

Jest żywiciel, jest pasoŻyt :lol: i jeszcze darmozjadek jest.

Kochanieńki skoro dokonałeś parę lat temu wyboru to bądź facet i tera nie płacz.

Masz dwie, tfu 3, a właśnie, że nie bo 4 możliwości,

po pierwsze primo)

potykasz się i nie podnosisz,

po drugie primo)

omijasz, nie potykasz się i nie podnosisz,

po trzecie primo)

podnosisz dupę, potykasz się i podnosisz,

po czwarte primo)

podnosisz dupę, nie potykasz się i podnosisz.

Może "bezmuzgowce", bo MÓZGi mają. Wiem z doswiadczenia.

Nawet rozum często.

Widze ze w wojsku byles i nauczyli cie jak rozkazy przyjmowac!

Niczego innego facet się po tobie nie spodziewałam. A właśnie skończyłam czytać watek o odejściu twojej żony. I całkowicie zgadzam się z paprotką. Motasz gosciu w zalezności od tego jak sie watek układa. Ale to co z ciebie już wyszło /a wychodzi coraz lepiej

:D / wystarczy by wyrobić sobie opinię. Myslę, ze większośc zabiera tu głos, bo ciuekawi są tego co jeszcze wykombinujesz :D . W sumie ciekawy przypadek :D :D

Wielu takich chodzi po świecie i uważa za prawde ostateczną: baba o garów, do wyra i sprzatania. I wdzięczna ma być, bez fochów zadnych, bo pan bedzie zły. Zresztą na co miałaby się skarżyć, dach ma? jesć ma? To o co biega? A w ciązy? Cóz ciąża, czysta biologia, zaden powód by babę/histeria i lenistwo z niej wyłazi/ rozpieszczać. Za to SYN jest MÓJ.......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wielu takich po świecie chodzi to i w necie spotkać mozna... :roll: