informatycki 16.01.2023 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Cześć, kupiłem mieszkanie w starej kamienicy i nie spodziewałem się, że będzie aż taki dramat. Mieszkanie nie wyglądało, ale okazało się do generalnego remontu. Dwa lata się z tym męczę. Podłogi wyglądały na ok, ale okazało się że skrzypią strasznie. Czy da się zrobić paneli na paneli, żeby nie ściągać tego co jest, a tylko to wzmocnić? Już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 23.01.2023 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Teoretycznie tak, ale musiałbyś i tak położyć na obecne panele warstwę podkładów, a następnie nowe panele. Do tego nie mam pewności, czy nadal nie będzie taka konstrukcja wydawać dźwięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts