artekideapop 17.01.2023 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Witam, Potrzebuję wykonać izolację podłogi na gruncie. Chcę zagruntować masą kauczukową dyspersyjną i na to położyć papę termozgrzewalną, następnie folię oraz styropian.Proszę o informację czy taka masa może być użyta pod papę?https://www.grupapsb.com.pl/produkt/masa-kauczukowa-dyspersyjna-eco-mix-gruntujaco-konserwujaca-10-kg-tes.html Pierwotnie kupiłem inną specjalną masę gruntującą pod papę ale wyczytałem, że nie można stosować ze styropianem więc chcę zastosować tą masę dyspersyjną. Czy ktoś z was może w ten sposób wykonywał izolację i może się podzielić doświadczeniem.Czy będzie to prawidłowe i nic się nie będzie działo z papą? Pisze też, że przeznaczona do stosowania na zewnątrz ale z tego co widzę to przy wszystkich tak pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts