Dzior 18.01.2023 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Witam, Chciałbym prosić o pomoc/wskazówki przy wyborze okien ALU. Wybór pomiędzy Aliplast Star a Aluprof MB86 SI. Teoretycznie współczynniki okien są takie same (do jednego miejsca po przecinku), ale może eksperci zwrócą uwagę na coś, czego ja nie potrafię dostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 19.01.2023 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Witam, Chciałbym prosić o pomoc/wskazówki przy wyborze okien ALU. Wybór pomiędzy Aliplast Star a Aluprof MB86 SI. Teoretycznie współczynniki okien są takie same (do jednego miejsca po przecinku), ale może eksperci zwrócą uwagę na coś, czego ja nie potrafię dostrzec. To ja może zwrócę uwagę na to, że nie jest rozsądne wybieranie okien do domu na podstawie jednego współczynnika. Do porównania pozostaje 19 innych, w tym kilka naprawdę ważnych z punktu widzenia przyszłego użytkowania. Proszę obejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.01.2023 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Witam, Chciałbym prosić o pomoc/wskazówki przy wyborze okien ALU. Wybór pomiędzy Aliplast Star a Aluprof MB86 SI. Teoretycznie współczynniki okien są takie same (do jednego miejsca po przecinku), ale może eksperci zwrócą uwagę na coś, czego ja nie potrafię dostrzec. tak, że nazwa profili ma tylko mały wpływ na parametry całego okna. Liczy się jeszcze wykonanie przez danego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts