Jacek2345 18.01.2023 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Cześć. zastanawiam się nad deszczówką do użytku w domu - WC, woda gospodarcza. Moje dylematy: 1) kupić taniego mauzera, postawić na własnym fundamencie i zrobić grawitacyjny spadek wody do WC? 2) zakopać mauzera i zrobić całą instalację z pompą, podłączając do tej domowej?3) zakopać dedykowany zbiornik na desczówkę z pompą i podłączeniem do domowej? Podłączenie instalacji to nie będzie problem bo jeszcze nie mam. Nie wiem czy bawić się oszczędzanie i mauzera za 400zł grawitacją czy zainwestować 1000zł w zbiornik podziemny 1000l + pompa. Zależy mi głównie na bezproblemowej i długiej eksploatacji. Na 3 zimowe miesiące mogę ewentualnie spuścić wodę. Jakie macie doświadczenia, co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/271905-deszcz%C3%B3wka-do-ogrodu-i-wc-naziemny-czy-podziemny-zbiornik-dedykowany-czy-mauzer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts