Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podłoże pod domek letniskowy 36m2

marcimka

Recommended Posts

Witam!

Chciałbym sam wykonać podłoże pod domek letniskowy o wymiarach 6x6. Domek będzie osadzony na bloczkach betonowych takie już dostałem pozwolenie i nie chce zmieniać na osadzanie go na płycie. Chciałbym was prosić o porady dotyczące wykonania podłoża, jaki materiał kupic, czytałem o kruszywie ale jest tyle tego że już sam nie wiem co wybrać żeby było dobrze, solidnie i trwałe. Jaka zagęszczarkę do tego użyć i z jakim obciążeniem. I czy jest mi ktoś w stanie obliczyć ile kilogramów potrzebuję danego surowca na wykonanie tego zadaniadomek_drewniany_majka_6x6_8.jpg

IMG-20230118-WA0004.jpg

• 1 year później...
Cóż… to zależy w dużej mierze od kontekstu. Liczba osób w gospodarstwie domowym, jakie są ich potrzeby (NIE chcą), jakie jest otaczające środowisko zewnętrzne itp. Moje osobiste przypuszczenie jest takie, że większość ludzi może obsłużyć około 200–400 stóp kwadratowych powierzchni mieszkalnej, niezależnie od tego sytuacji https://omegle.onl/ vshare . Edytowane przez pakerg9

• 6 months później...

A 36m² base for a summer house offers a compact  best bootstrap alternative yet functional space, ideal for a small retreat or guest house. It allows for efficient use of space, potentially fitting a living area, bedroom, kitchen, and bathroom. The size is manageable for both construction and maintenance, but careful planning is needed to maximize comfort and storage.