Joga 03.01.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Poszukuję namiarów na dobrego architekta.Takiego który wysłucha inwestora, doda trochę od siebie i rzetelnie to narysuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Polecam Panią Architekt z Warszawy. Bardzo miła, solidna i pomysłowa Pani. Ceny też ma bardzo atrakcyjne.arch.Zofia Kakowska-Popiel, tel 611-83-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 03.01.2005 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 KasiaR: czy miałas może okazję współpracować z tą panią architekt, możesz powiedzieć co wykonała? Joga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Wykonała dla mnie projekt domu 140m2 + garaż 2miejscowy i kotłownia i część poddasza. Razem około 190m2. Projekt domu zrobiła w 4 dni za 2200 zł netto. Naprawde polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.01.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Joga,a jaki dom chcesz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 03.01.2005 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Około 200m2, technologia tradycyjna, parter-pięterko, garaż. Joga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.01.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 ja mam projekt z pracowni LINEARTE z Raszyna, Dagmara i Wojtek są w porządku ludźmi,z zakreconymi pomysłami, które nie wszystkim odpowiadają ale współpracowało nam się bardzo dobrze, wiec moge Ci ich polecić choć nie sa tani - zreszta wejdz na ich stronę - http://www.linearte.pl i poatrz na projekty - niektóre sa b. proste w budowaniu mimo kształtu, niektóe niestety mają skomplikowane rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 ja mam projekt z pracowni LINEARTE z Raszyna, Dagmara i Wojtek są w porządku ludźmi,z zakreconymi pomysłami, które nie wszystkim odpowiadają ale współpracowało nam się bardzo dobrze, wiec moge Ci ich polecić choć nie sa tani - zreszta wejdz na ich stronę - http://www.linearte.pl i poatrz na projekty - niektóre sa b. proste w budowaniu mimo kształtu, niektóe niestety mają skomplikowane rozwiązania Oj niektore nawet bardzo skomplikowane!!!!!!!!!!! Znajomi strasznie dlugo mecza sie juz z wykonczeniem domu wg ich pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.01.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Monis,a który domek stawiają Twoi znajomi?i w czym sa problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 W wykonczeniu tych wszystkich polkolistych elementow na scianach, na podlodze, na sufitach..............Pochlonely majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.01.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 ojej jakie zakrecone te wszystkie domy, az glowa boli Nasi znajomi wybudowali dom 180m, podobny do tych z Linearte. Teraz maja wielki problem z urzadzeniem tego domu, trudno ustawic szafy, meble, lozka. Na etapie projektowania dom bardzo im sie podobal, a teraz wyrywaja wlosy z glowy, bo przy trojce dzieci szafy sa naprawde potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joga 04.01.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Rzeczywiscie domy z Lineart oddaja nazwe pracowni - pasowała by też nazwa FreeArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Rzeczywiscie domy z Lineart oddaja nazwe pracowni - pasowała by też nazwa FreeArt Ale sie usmialam, ale masz racje - to jest freestyle w architekturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.01.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 joga,nie jest tak źle są domy pokręcone ale łatwe w budowaniu, są też skomplikowane i wyglądzie i w budowaniu, ale napewno sie wyróżniaja pośród różnych projektów. są dograne w szczegółach, zobacz np Trawertyn - Luśka z forum mieszka w takim domku i jak napiszesz do Niej to udzieli Ci odp na wszelkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.01.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Projekt w 4 dni to prawdziwy fenomen . Chyba nie budujesz rownie szybko jak ona projektuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.01.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 moze KasiaR miała na mysli ogólny rysunek domu wraz z rzutami, lub nie swiadoma kupiła od architekta gotowy projekt z ewentualnymi drobnymi przeróbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 moze KasiaR miała na mysli ogólny rysunek domu wraz z rzutami, lub nie swiadoma kupiła od architekta gotowy projekt z ewentualnymi drobnymi przeróbkami Tez mi sie tak wydaje.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.01.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 KasiaR, a gdzie można zobaczyc projekt Twojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Joga,polecam swoje usługi. Jestem architektką z Warszawy. Mam 8-letnie doświadczenie (- nie tylko w budownictwie jednorodzinnym) oraz uprawnienia do projektowania bez ograniczeń. Moje atuty to: nietuzinkowe pomysły, szacunek dla inwestora i jego pieniędzy, niewygórowane ceny a także solidność i terminowość. Chętnie podejmę się pracy nad projektem Twojego domu. Oto moje namiary:numer telefonu: 603-446-115;e-mail: [email protected]Zapraszam Cię, a także innych forumowiczów, na pierwszą bezpłatną konsultację. Pozdrawiam - Lena H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.01.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 a gdzieś można zobaczyć wcześniejsze projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts