Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Architekt poszukiwany - Warszawa

Recommended Posts

ja mam projekt z pracowni LINEARTE z Raszyna, Dagmara i Wojtek są w porządku ludźmi,z zakreconymi pomysłami, które nie wszystkim odpowiadają ale współpracowało nam się bardzo dobrze, wiec moge Ci ich polecić choć nie sa tani - zreszta wejdz na ich stronę - http://www.linearte.pl i poatrz na projekty - niektóre sa b. proste w budowaniu mimo kształtu, niektóe niestety mają skomplikowane rozwiązania

ja mam projekt z pracowni LINEARTE z Raszyna, Dagmara i Wojtek są w porządku ludźmi,z zakreconymi pomysłami, które nie wszystkim odpowiadają ale współpracowało nam się bardzo dobrze, wiec moge Ci ich polecić choć nie sa tani - zreszta wejdz na ich stronę - http://www.linearte.pl i poatrz na projekty - niektóre sa b. proste w budowaniu mimo kształtu, niektóe niestety mają skomplikowane rozwiązania

Oj niektore nawet bardzo skomplikowane!!!!!!!!!!! Znajomi strasznie dlugo mecza sie juz z wykonczeniem domu wg ich pomyslu :-? :-?

ojej jakie zakrecone te wszystkie domy, az glowa boli :roll: :roll:

Nasi znajomi wybudowali dom 180m, podobny do tych z Linearte. Teraz maja wielki problem z urzadzeniem tego domu, trudno ustawic szafy, meble, lozka. Na etapie projektowania dom bardzo im sie podobal, a teraz wyrywaja wlosy z glowy, bo przy trojce dzieci szafy sa naprawde potrzebne!

joga,

nie jest tak źle są domy pokręcone ale łatwe w budowaniu, są też skomplikowane i wyglądzie i w budowaniu, ale napewno sie wyróżniaja pośród różnych projektów. są dograne w szczegółach, zobacz np Trawertyn - Luśka z forum mieszka w takim domku i jak napiszesz do Niej to udzieli Ci odp na wszelkie pytania

Joga,

polecam swoje usługi. Jestem architektką z Warszawy. Mam 8-letnie doświadczenie (- nie tylko w budownictwie jednorodzinnym) oraz uprawnienia do projektowania bez ograniczeń. Moje atuty to: nietuzinkowe pomysły, szacunek dla inwestora i jego pieniędzy, niewygórowane ceny a także solidność i terminowość. Chętnie podejmę się pracy nad projektem Twojego domu. Oto moje namiary:

numer telefonu: 603-446-115;

e-mail: [email protected]

Zapraszam Cię, a także innych forumowiczów, na pierwszą bezpłatną konsultację.

Pozdrawiam - Lena H.