arcobaleno 03.01.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam! Nie bardzo wiedziałam jaki wątek wybrać ale ten bedzie chyba najodpowiedniejszy. Wiem, że to nie jest najlepsza pora na urzadzanie przyjęć w plenerze ale chcę już zacząć zbierać informacje - Więc, do rzeczy: poszukuję ciekawych pomysłów, zdjęć, linków, dotyczących urzadzania przyjęcia weselnego "pod chmurką". Mam do dyspozycji dużą, ciekawie położoną działkę, na której niedługo (mam nadzieję ) bedzie stał dom-bliźniak(w całości rodzinny), więc zaplecze gospodarcze jest(a raczej będzie) na miejscu. Gdzie można podpatrzyć ciekawe aranżacje, ozdoby, oświetlenie itd...Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na takie duuże garden party? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A czy to przyjecie ma byc dla Ciebie??? Jaki ma miec charakter???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.01.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 To ma byc moje przyjęcie weselne Planuje pod koniec sierpnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 U nas co prawda na zewnatrz (w ogrodzie) byl slub i "czesc" przyjecia, wiec jak wrzuce zjdecia na serwer to natychmiast Ci je podrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.01.2005 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 W takim razie czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts