Ewa Hebda 03.01.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Nie będę oryginalna. Mam ten sam problem co znakomita większość - w marcu tego roku zaczynamy budowę w Mierzynie k/Szczecina. Budować się chcemy z BK i pilnie poszukuję sprawdzonych ludzi do takiej roboty. Może ktoś mógłby mi pomóc?? Jaj się da to bardzo proszr o odpowiedzi na priv. DZIĘKI Z GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 06.01.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Jak na razie mogę polecić hurtownię Pablo - Mierzyn ul. Spiska 49 (od Weleckiej), mają tam namiary na sprawdzonych wykonawców, a sama hurtownia - jak na razie nie moge powiedziec złego słowa , dobre rabaty i bezproblemowe transakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.01.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Dziękuję za informację. Na pewno skorzystam. A na jakim etapie budowy Ty jesteś? A może należysz do tych szczęśliwców, którzy już to mają za sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 06.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nie buduję od zera, tylko przebudowuję stary dom i zabudowania (stajnia). Stajnia skończona. Magazyn na siano też, drugi w połowie. Domek: góra skończona, zostało wyposazenie łazienki. Na dole dopiero jeden pokój. Dodam, że wszystkie sciany, które można było wywalić - wywalałam i stawiałam "po swojemu" Na dole będzie podobnie... Problemów z taką przebudową, to ponoć więcej, niż przy budowie od zera... czasami mam ochotę sprzedać wszystko (włącznie z końmi) i wyjechac do ciepłych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.01.2005 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jak znam miłośników koni to najpierw sprzedadzą ostatnią koszulę, potem ostatnia koszulę współmałżonka ale koni.. nigdy!! Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz. Ja pewnie też będę na etapie, żeby to rzucić w diabły, ale na razie jest OK. Trzymaj sie ciepło i poklep ode mnie te cudne stworzenia, dla których tak tyrasz. Zaraz Ci przejdzie cała złość, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horsenet 10.01.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dzięki Ewa już mi przeszło - każdy chyba ma takie chwile słabości na budowie. Koni nie sprzedam - nigdy, bez koszuli się obejdę, ale bez koni?? W życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts