matri16 29.01.2023 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 czy po zmianie przepisów świadectwo charakterystyki energetycznej dla domów starszych niż 2009 rok jest teraz obowiązkowe czy tylko jak chcemy sprzedać lub wynajmujemy dom/mieszkanie to musimy mieć od końca kwietnia 2023 to świadectwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar3k 27.02.2023 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Również szukam informacji na ten temat ponieważ zdania są podzielone z artykułów jakie znalazłem, raz wynika, że potrzebne, a raz, że tylko gdy się wynajmuje lub sprzedaje nieruchomość, a ustawę po zmianach z października 2022 przeczytałem to wg. mnie nie jest wymagane jeżeli się nie sprzedaje lub nie wynajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.02.2023 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Potrzebne będą przy sprzedaży i przy nowym wynajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts