jakobs1977 30.01.2023 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Witam, Chcę wystąpić o dotację z Czystego powietrza za wymianę kotła na ekogroszek na pompę ciepła. Ale mam kominek zamontowany ok 2011 roku spełniający normę EN13229, więc nie posiadający certyfikatu ekoprojekt, eco design itp.Już gadałem z kilkoma sprzedawcami (mój już nie prowadzi takiej działalności) i żadnego certyfikatu od nich na mój model nie uzyskam.Kominek wykorzystywany tylko i rzadko, do zrobienia atmosferki w salonie, a więc jak to mówią rekreacyjnie. Czy mimo tego muszę go zlikwidować by móc wystąpić o dotację?Dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 30.01.2023 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Witam, Chcę wystąpić o dotację z Czystego powietrza za wymianę kotła na ekogroszek na pompę ciepła. Ale mam kominek zamontowany ok 2011 roku spełniający normę EN13229, więc nie posiadający certyfikatu ekoprojekt, eco design itp. Już gadałem z kilkoma sprzedawcami (mój już nie prowadzi takiej działalności) i żadnego certyfikatu od nich na mój model nie uzyskam. Kominek wykorzystywany tylko i rzadko, do zrobienia atmosferki w salonie, a więc jak to mówią rekreacyjnie. Czy mimo tego muszę go zlikwidować by móc wystąpić o dotację? Dzięki za podpowiedziTo zależy od województwa. Są takie, gdzie radni to zidiociała zgraja ignorantów....Sprawdź na Kominki Org.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrew1337 15.11.2023 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 A jak to wygląda w przypadku gminy Suchy Las? Bo generalnie nasza gmina zazwyczaj uchodziła za dość sensownie zarządzaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.11.2023 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 To zależy od województwa. Są takie, gdzie radni to zidiociała zgraja ignorantów....Sprawdź na Kominki Org.... Na Kominki Org jest opublikowana lista zidiociałej zgrai ignorantów wojewódzkich radnych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.11.2023 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 A jak to wygląda w przypadku gminy Suchy Las? Bo generalnie nasza gmina zazwyczaj uchodziła za dość sensownie zarządzaną Zapytaj w gminie Suchy Las. https://www.wfosgw.poznan.pl/aktualnosci-z-funduszu/zmiana-uchwal-antysmogowych-dla-woj-wielkopolskiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts