MarcinF 04.01.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam w Nowym Roku.Poszukuję ekipy wykonującej takie przyłącza.Mam to szczęście, że media mam zaraz przy płocie swojej działki i to nieszczęście, że za płotem jest ulica- piękna,szeroka, asfaltowa. Jeśli ktoś z forumowiczów możemi przesłać namiary to będę wdzięczny.Dodam tylko, żebuduję we Wrocławiu. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 04.01.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Plecam pójść do Urzędu i poprosić o namiary na firmy współpracujące z nimi.Potem wybierasz firmę z najlepszą ceną i masz pewność, że wszystko w urzędach z papierami będzie OK bo się "państwo" znają.Ja tak robiłem i mam wszystko w dobrej cenie i bez żadnych problemów formalnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts