d7d 23.02.2023 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Ty jednak jesteś jakiś dziwny ale nie martw się, jesteśmy z Tobą. Miłego dnia. Nie bądźcie ze mną. Nie chcę mieć poparcia se strony zwolenników wyjścia z UE. Jest Was więcej ? Co z tymi dotacjami unijnymi m.in. dla rolników? Już ich nie chcesz? lub już ich nie chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 23.02.2023 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Nie bądźcie ze mną. Nie chcę mieć poparcia se strony zwolenników wyjścia z UE. Jest Was więcej ? Co z tymi dotacjami unijnymi m.in. dla rolników? Już ich nie chcesz? lub już ich nie chcecie? Ja pola nie mam, więc ...ale rolnicy pewnie, że chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.02.2023 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) Na pole nie dają dotacji. Dotacje dają m.in. na budowę dróg. PS UE to dobra dla Polski sprawa. . putinow jest solą w oku i robi co może aby zniszczyć jedność państw unijnych. Edytowane 23 Lutego 2023 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts