Inka1 04.01.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Czy w ramach ulgi remontowej mogę odliczyć piec akumulacyjny? Znalazłam na stronie Min.Fin. interpretację, że można, ale to tylko interpretacja jakiejś skarbówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Oczywiscie, że mozesz odliczć ten wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 04.01.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 a możesz mi wskazać na podstawie czego? bo... nie bardzo wiem, pod co podciągnąć na wykazie robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Inka z 2,3 miechy wstecz w Prawie i pieniądzu było ćwiczone, łacznie z mebelkami do zabudowy, umywalkami, zmywarkami i innym ustrojstwem. Ktoś zacięty, albo wowka, albo Slaw wszelkie paragrafa wypunktowali. Miłego szperania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.01.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Proszę bardzo - ROZPORZĄDZENIE MINISTRA GOSPODARKI PRZESTRZENNEJ I BUDOWNICTWA z dnia 21 grudnia 1996 r. w sprawie okreœlenia rodzajów wydatków na remont i modernizacjê budynku mieszkalnego lub lokalu mieszkalnego, o które zmniejsza siê podatek dochodowy. (Dz. U. z dnia 30 grudnia 1996 r.) ZAŁĄCZNIK Nr 2 WYKAZ ROBÓT ZALICZANYCH DO REMONTU I MODERNIZACJI LOKALU MIESZKALNEGO...... 2. Remont, modernizacja, wymiana lub wykonanie nowych instalacji w lokalu mieszkalnym, obejmujące rozprowadzenie po lokalu instalacji oraz montażuuest; trwale umiejscowionych: wyposażenia, armatury i urządzeń dotyczących: 1) instalacji sanitarnych, 2) instalacji elektrycznych, 3) instalacji klimatyzacyjnych i wentylacyjnych, 4) instalacji przyzywowych (domofony) i alarmowych, 5) instalacji i urządzeń grzewczych, 6) przewodów wentylacyjnych, spalinowych i dymowych. Pełny tekst aktu prawnego - http://i.wp.pl/a/f/word/271/rozporzadzenie_ministra_gospodarki_przestrzennej_i_budow_z_21_grudnia_1996.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 04.01.2005 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jestem Ci dozgonnie zobowiązana, chyba wybiorę się do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.01.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jestem Ci dozgonnie zobowiązana, chyba wybiorę się do okulisty Dozgonnie ?? czyli wypada tylko życzyć by wdzięczność Twoja trwała wiecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts