vvoyti 16.02.2023 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Witam. W domku letniskowy, nie ogrzewany ( na peckach, legary, płyta osb ) robię izolacje z wełny. Od zewnątrz jest deska elewacyjna, membrana dachowa, wełna mineralna i teraz folia paroizolacyjna i na to boazeria. Mam pytanie jak ja zakończyć od strony podłogi. Czy zawinąć do środka tzn. Na ścianę czy wypuścić na podłogę?I drugie pytanie czy jak będę układał boazeria na „ klamry” to czy pierwsza deskę od spodu normalnie „ chwytam” na wkręty? Dzięki za podpowiedzi. Troche samouk jestem wiec wole zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aster5 24.06.2023 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 (edytowane) Minimum, które EPC może zarejestrować, to 50 mm, więc cokolwiek niższego jest bezcelowe. Zrób opatrzone datą zdjęcia po zamontowaniu izolacji powyżej 50 mm, a także zrób zdjęcie z taśmy mierniczej. Zachowaj te zdjęcia w bezpiecznym miejscu i przekaż je osobie oceniającej oraz następnemu właścicielowi do wykorzystania w przyszłości. 192.168.0.1 router login Jako asesor EPC doceniam ludzi, którzy mają wszystkie szczegóły i certyfikaty, które mogą ci pokazać, kiedy zaczynasz, oszczędza to dużo czasu i zamieszania na linii Edytowane 24 Czerwca 2023 przez aster5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts