ckwadrat 02.09.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Jakie kupowaliście drewno na więźbę: zaimpregnowane czy surowe i impregnację robiliście na budowie. Co jest pewniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 02.09.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Jak masz pieniądze i warunki, to kup suszone komorowo i impregnowane ciśnieniowo. Tylko uważaj by Ci potem nie zamokło. Osobiście nie znam nikogo, kto tak zrobił. Ja kupiłem sezonowane ok. 20% wilgotności i impregnowałem na budowie ławkowcem dwukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 04.09.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Ja impregnowałem własnoręcznie surowe drewno Boramonem. Na więźbę, łaty i kontrłaty (ok. 7,5 m3 dwukrotne malowanie)wyszło mi jakieś 4 baniaki (po 5l) i dość sporo roboty w letnim słoneczku:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts