robertb 04.01.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Czy ktos sie moze orientuje, czy moge napelnic moją nową instalacje wodną, nie posiadajac w tej chwili kotla . Chodzi mi o to, czy moge miec przynajmniej zimną wode w kranie, nie montując jeszcze kotla. Chce zainstalowac umywalki i wacka i sprawdzic czy woda plynie. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.01.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ja nie widzę tu przeciwskazań. Tylko ochroń budynek przed mrozem. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 04.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Można, przez 6 miesięcy miałem pompę + hydrofor + zimną wodę wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts