78mariusz 21.02.2023 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Witam,Mam zamiar w tym roku wykonać altanę wraz z wymurowaniem grilo-wedzarni wewnątrz (z cegły). Altana ma mieć wymiary 4x5m, sama grilo-wędzarnia 4x0,9m i ma stanowić jedną ze ścian altany.Moje pytanie brzmi jak poprawnie przygotować fundament pod taką inwestycję? Chodzi mi o głębokość wykopu, typ kruszywa, grubość zbrojenia i grubość warstwy betonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogerdra 30.04.2024 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2024 (edytowane) Słupki 4x4 wystarczą w przypadku ogrodzenia o wysokości 6 stóp, ale słupki podtrzymujące dach od ośmiu do dziesięciu stóp nad ziemią? Skręcanie i dzielenie 4x4, podczas gdy drewno wymiarowe, takie jak rzeczy 4x6, które wybrałem, jest znacznie mniej prawdopodobne, aby to zrobić bez wizualnej masy 6x6 https://vlc.onl/ . . Edytowane 3 Maja 2024 przez rogerdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts