Lebron87 24.02.2023 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Witam . Mam taki problem. Kupiłem niedawno mieszkanie i wszytko byłoby ok gdyby nie hałas z góry. Dowiedziałem się że sasiad przeniósł WC do łazienki. Piony w mieszkaniu są dwa . Jeden w kuchni i WC które jest jakby przedłużeniem tej kuchni drugi łazienkowy kilka metrów dalej na innej ścianie. Problem polega na tym że strasznie fatalna jest akustyka i nie wiem czy nie spowodowała tego ich ingerencja w wyburzanie WC... Poza tym gdy spuszczają wodę to ciągle hałasuje jakby jakas pompa czy coś a teraz ich WC jest obok naszej sypialni Wiec ja wszytko słyszę jak mi ich gówna lecą gdy sobie leżę w łóżku plus ten hałas tej pompy chyba . Z resztą w salonie też słyszę. Już raz nas zalali i mówili że niby spłuczka się zacięła ale nie wiem może to wina ich ingerencji w piony. Czy mogli tak zrobić? I czy takie coś może wpłynąć na akustykę mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lebron87 24.02.2023 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Poza tym słyszę jak sobie siedzę w salonie jak ścieki by leciały przez korytarz.nie wiem może sąsiad puścił sobie rurę w podłodze przez cały korytarz do pionu gdzie wcześniej było wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts