Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kacha110- domek :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 437
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam budujących M-137. Co ja się kiedyś naszukałem osób budujących ten domek a tu masz przez przypadek natknąłem się na Was. Ja również buduję z tego projektu. Obecnie stan surowy zamknięty niepełny. Jeąeli jesteście zainteresowani wymianą doświdczeń to ja chętnie (w wolnych chwilach ). Każdy wony czas spędzam na budowie. Pozdrawiam Jarek

Przy okazji nie ma ktoś mebli z Bodzia, kanap Jamaika w skórze ekologicznej ?

Chcviałabym bardzo poznać opinie, bo ceny atrakcyjne :)

POzdrawiam

Kasiu, u Bodzia tylko ceny atrakcyjne..... Nie mam takowych mebli u siebie, ale widziałam na żywo jak wygląda ich składanie, szkoda słów. Ale nie będę wypowiadać się za wszystkich. Jak dla mnie szkoda kasy. Lepiej poczekać, dołożyć i mieć coś solidniejszego, chyba że za rok lub dwa chcesz wymieniać.

A domek bardzo ładny masz.

• 1 month później...
Witam budujących M-137. Co ja się kiedyś naszukałem osób budujących ten domek a tu masz przez przypadek natknąłem się na Was. Ja również buduję z tego projektu. Obecnie stan surowy zamknięty niepełny. Jeąeli jesteście zainteresowani wymianą doświdczeń to ja chętnie (w wolnych chwilach ). Każdy wony czas spędzam na budowie. Pozdrawiam Jarek

Cześć Jarku,

we wrzesniu tez rozpocząlem budowe tego domku (M-137) z malymi przeróbkami ... np zlikwidowalem wykusz na parterze i balkonik na piętrze - i dzieki temu moglem poszerzyc garzaż o 1m.

a co tam u Ciebie??

ja w przyszlym tygodniu bede zaczynal ukladać więźbę :)

fotki poniżej.

pozdrawiam

jeszce jedno pytanko dotyczace kuchni, z jakiego drewna zrobione sa fronty mebli i na jaki kolor zabejcowane ( czeresnia?)

grusza polna

a drewno ? nie mam pojecia

Witam,

mam pytanie dotyczące Twojej kuchni. Już troche mieszkasz i czy nie brakuje ci szafek w kuchni - to pytanie mojej żony.

Tez budujemy domek M137 i planujemu zabudowe kuchni w ksztalcie litery L (szafki z blatem także pod oknem)

i mamy dylemat czy tego nie zmienić i skopiować Twój pomysl

pozdrawiam

• 3 weeks później...
    • 4 weeks później...