Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kacha110- domek :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 437
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kacha Ten dom wygląda na duuużo więcej :) Jakoś jak zobaczyłem ten wątek, to sobie poskładałem...te zdjęcia, które już wcześniej wklejałaś w różnych wątkach...bardzo ładnie wyjdzie. Ja mam kubę w dużej łazience. Teraz widzę, że Ty w dużej też będziesz miała piękne kafelki :)

Pozdrawiam,

Tommco

Bardzo fajny domek, wyposażenie też szykuje się pierwsza klasa!

Jak widać systemem gospodarczym budowa 3 lata, nie ma zmiłuj się! A ja myślałam, że damy radę w dwa - naiwna! Ja dopiero (mam nadzieję) za rok o tej samej porze, co kacha.

Nie wiem dlaczego u niej miska ustępowa stojąca, bo u mnie wynika to z tego, że nie ma misek wiszących z półką ewentualnie są tak drogie jakbym drugą wannę chciała kupić. W zestawach podtynkowych są tylko miski lejowe. Oczywiście też nie lubię tego kurzu wokół postumentu, ale bardziej nie lubię niespodziewanego 'podmywania" :wink: :oops:

Nie wiem dlaczego u niej miska ustępowa stojąca, bo u mnie wynika to z tego, że nie ma misek wiszących z półką ewentualnie są tak drogie jakbym drugą wannę chciała kupić. W zestawach podtynkowych są tylko miski lejowe. Oczywiście też nie lubię tego kurzu wokół postumentu, ale bardziej nie lubię niespodziewanego 'podmywania" :wink: :oops:

nie rozumiem a w czym polka jest lepsza od leja????

niespodziewanego podmywania?????

tzn ze sama spluczka sie wlacza???

nie rozumiem .... :-(