Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kacha110- domek :)

Recommended Posts

Jak fajnie juz masz, chcialabym juz byc na tym etapie... :D A gabinecik az zacheca do pracy i ... leniuchowania z ksiazka w reku. Ale troche mnie zaskoczylas-bo ze np. na dyskotece :lol: albo na piesze wedrowce po gorach mozna skrecic noge to wiedzialam, ale ze w kinie???? :o :o Jeszes zdolna! :wink: A film byl chociaz ciekawy, warto bylo skrecic nozke? :D

• Odpowiedzi 437
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Niech te Święta tak wspaniałe,

będą całe jakby z bajek.

Niechaj gwiazdka z nieba leci,

niech Mikołaj tuli dzieci.

Biały puch niech z nieba spada,

niechaj piesek w nocy gada.

Niech choinka pachnie wszędzie,

no i radość wokół będzie.

http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg

Pozdrawiam Sonika

http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_ok1_d.jpg

Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dużo wspaniałych prezentów nie tylko tych w pudełkach ale i od losu, pięknej choinki i wesołego Mikołaja,

samego szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń w nowym roku 2008

życzy aka z rodziną

• 3 weeks później...
no i powolutku robi się super-klimatycznie!!!!!! :wink: :D

Też przyłączam się do pochwały domu. Meble w sypialni bardzo mi sie podobają. Sądzę, że jeżeli dodasz oświetlenie punktowe, to wieczorem będą również efektownie wyglądały jak w dzień.

A tak trochę z innej beczki.

Mam pytanie o ogrzewanie. Na którymś ze zdjęć zauważyłem kotłownię z kotłem na eko ze Zrębca. To Ci się tam zmieścił?

Ja w zasadzie zdecydowałem się na projekt m-137, ale ze względu na powierzchniożernośc kotłów to mam teraz duże wątpliwości.

Jakiej mocy masz kocioł , jakiś mniejszy? A ile masz miejsca za kotłem. Wszyscy producenci podają, że musi być min. 40 cm ze względu na czyszczenie. U Ciebie widzę, że jest mniej.

Niby kotłownia w tym projekcie nie jest mała, a co nie przymierzę kotła, to jak dodam te 40 cm plus jeszcze 1 m z przodu to

ląduję w łazience. :( Szczególnie, ze kotły mają najczęściej 1m głębokości.

A gdzie zaplanowaś skład paliwa na cały sezon - za garażem, czy kupujesz na 1 miesiąc ?

pozdrawiam

Piotr

• 2 weeks później...