Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kacha110- domek :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 437
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fakt, że takie plum jest jedną z najbardziej beznadziejnych rzeczy, jaka się może zdarzyć. Szczególnie w toaletach publicznych....łeeee :evil:

fuuu w publicznych toaletach nie dopuszczam takiej mozliwosci!!!!!!!!

a swoja droga plum mozna jakos zlikwidowac np wysciolka kawalka papieru toaletowego :-) hi hi hi hi hi hi hi hi hi

a z kolei jak jest kibelek z polka to tez nie bardzo ciekawie jest:

po pierwsze wszystko jak na dloni

po drugie czasem takie cisnienie wody jest ze jak chlusnie, to leci niczym malysz :-) HEHEHEHEHEHEHEHEEEE

Nie wiem co jest pod cyfrą 1 na Twoim planie. Ja bym chyba przedłużył blat do okna, albo, jeśli nie, to pod skosem doszedł do rogu łazienki.

Trochę może to zobrazować blat z mojej dolnej łazienki, który po jednej stronie się zwęża, bo są drzwi. U Ciebie mogło by być podobnie.

Postument tylko pod umywalkę, chyba zbyt dobrze nie będzie wyglądał...taka moja opinia....

Pozdrawiam

PS. Blat dobrze jest zrobić na poziomie normalnej umywalki, czyli koło 85cm. U mnie wyszły troszkę wyższe.

T

Jeśli chcesz, możesz zrobić schodek taki jak u mnie i zrobić parapet, jako kontynuację blatu. U mnie schodek wynika z tego, że pod drugą częścią będzie pralka, a przecież musiała się zmieścić :)

Odległości między słupkami będzie pewnie z 80 cm. Myślę o tym, żeby zrobić szklaną, lekko cofniętą półkę, na której będą poukładane ręczniki....jak w katalogach :)

Pozdrawiam

T.