Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kacha110- domek :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 437
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziś już skończyli lakierować parkiet :)

Wygląda super!

Od jutra zaczynamy gruntowanie, malowanie sufitów i może się uda jakąś ścianę choć jedną malnąć :)

Same dobre wiadomości :D :D :D .

Bardzo jestem ciekawa jak wygląda parkiet po lakierowaniu.

Czekam na zdjęcia :D :D

Bardzo mi sie podoba.

Teraz sie zacznie rozpakowywanie,układanie....Tego najbardziej w przeprowadzkach nie lubię :D

a ja lubie przeprowadzki ....

bo wtedy jest wielkie przymusowe sprzatanie :)

przegladam wtedy wszystkie dziwne rzeczy i polowe wywalam .... bo wychodze z zalozenia ze jak przez ostatnie 2 lata nie uzywalam tego to nie jest mi potrzebne .........

po takim sprzatniu czuje sie lzejsza :)

fakt przeprowadzki są bardzo męczące, bo nie dość ze trzeba wszystko rozpakowac i poukładać to jesacze posprzątać miejsce, z którego sie człowiek wyprowadza.. a to za jednym zamachem jest wrecz niewykonalne..

ale faktem jest ze połowa rzeczy idzie na PCK lub na śmietnik..taką czystke zrobiłam 10 miesiecy temu jak sprzedalismy mieszkanie i pewnie ponownie zrobie czystke jak bede sie wprowadzać, bo stwierdze ze i tak tego nie używam:)

Wszystko bardzo ładne. Śledzę waszą budowę, bo jest u was i u nas kilka podobieństw np. drzwi wejściowe ( kiedyś je oglądałaś na forum), kolorystyka też podobna będzie u mnie. Jaki kolor mebli kuchennych ( gdzieś to na pewno napisałaś ale nie mogę znaleźć). Piękny kolor ścian w salonie. Ja chyba przesadziłam bo pomalowałam na pastelowy łososiowy, ale może jakoś wszystko dopasuję. Jak znajdziesz troszkę czasu w szaleństwie przeprowadzki to spórz na postępy w moim domku. Chcemy się przeprowadzić za miesiąc ale niektórzy pukają się w głowę.

http://ebeata.photosite.com/

Pozdrowienia