swiatmar 26.02.2023 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 WitamCzy wie moze ktos , czy jest mozliwosc zakupu wylacznie profili do fasad szklanych bez oszklenia? oszklenie posiadam. potrzebuje tylko profile. doktor google nie daje mi wiele odpowiedzi. wyglada na to ze w wiekszoscki przypadkow oferowane sa wylacznei cale systemy profile wraz z oszkleniem. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 26.02.2023 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Witam Czy wie moze ktos , czy jest mozliwosc zakupu wylacznie profili do fasad szklanych bez oszklenia? oszklenie posiadam. potrzebuje tylko profile. doktor google nie daje mi wiele odpowiedzi. wyglada na to ze w wiekszoscki przypadkow oferowane sa wylacznei cale systemy profile wraz z oszkleniem. Z gory dziekuje Każdy producent może wykonać same ramy bez wkładów szybowych. Musisz tylko dopilnować by ramy poza odpowiednim rozmiarem były też przygotowane pod właściwą grubość szyb zespolonych i poprosić o komplet podkładek do szklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.02.2023 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Każdy producent może wykonać same ramy bez wkładów szybowych. Musisz tylko dopilnować by ramy poza odpowiednim rozmiarem były też przygotowane pod właściwą grubość szyb zespolonych i poprosić o komplet podkładek do szklenia. Chciałem podziękować, ale nie mogę (muszę dać plusy paru innym użytkownikom ), Nic dodać - nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiatmar 26.02.2023 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 super wielkie dzieki. macie moze jakiegos godnego polecenia wykonawce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts