Whisper 05.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A teraz trochę autoreklamy dla uwiarygodnienia mojej osoby Potwierdzam w całej rozciągłości A ze statkiem dalej robię interesy - teraz podbitka. I ekipę mi błyskawicznie znalazł, i materiał tanio obiecał. Może znów pochwalę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 08.11.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Panie Sebastianie, a moze moje nadwyzki dachowki Sirius (czerwien miedziana), ktore jakis czas temu oddalam panu w komis, udalo sie sprzedac?? Kontynuujac temat autoreklamy, to ja tez BARDZO POLECAM, profesjonalne doradztwo, mily kontakt i co najwazniejsze dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 08.11.2005 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Udało się ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 08.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 witam, prosze o oferte na okno VELUX GGU 78x140 plus kolnierz; wstepnie prosze o jedno, zonka jeszcze mysli moze zdecyduje, ze beda dwa. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 09.11.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Wielki dzieki, na pewno sie zglosze. Zawsze to troche kaski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 09.11.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 statek, wysłałem Ci na mail zapytanie o ofertę na okna 9 szt.będę wdzięczny za ciekawą propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Czy sprzedajesz tylko w okolicach Warszawy, czy dalej też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 16.11.2005 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Nie ma problemu. Sprzedawałem w góry, na mazury i nawet do Tadżykistanu (naprawdę) A co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 17.11.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Póki co podoba mi się Roben miedziany, ale dopiero na wiosnę albo lato to zależy kiedy dekarz będzie miał wolny termin. Chyba na razie trochę za szybko żeby coś ustalać, ale skoro Trómiasto też wchodzi w grę to odezwę się bliżej tego terminu. Jak będzie w okolicach moich zakupów jakaś promocja na inną dachówkę miedzianą, to może się skuszę nie jestem aż tak bardzo przywiązana do Robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaaaa 22.11.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam!czy wyceniłby mi pan dach w blachodachówce corona firmy Ahi Roofing oraz orynnowanie ?Mam już jedną wycenę od Pana Adamczyka ale szukam konkurencyjnej ceny, tym bardziej że dachów jest jest dwa ( dom 240 m2 i budynek gospodarczo garażowy 200 m2)mój numer telefonu 607388813Kinga Popko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 10.12.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Do STATEKczy oprócz dachów sprzedajesz jakieś inne materiały budowlane?Jeśli chodzi o dach to jestem zainteresowana dachówką ale nie wiem którą , co byś polecił?Ile by kosztował transport na Śląsk?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 16.01.2006 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam, Zapytanie poszło e-mailem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 20.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Wysłałam zapytanie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 25.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam, Czy mój e-mail z 16.01 doszedł? Mam oczekiwać odpowiedzi i oferty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 26.01.2006 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Tak doszedł (przeczytałem, ale zapomniałem wydrukować).Postaram sie jak najszybciej przesłac ofertę. Cieszę się z bardzo wielu zapytań ofertowych od forumowiczów. Mam nadzieję, że nadążę ze sprządzaniem ofert. W razie braku odpowiedzi proszę o wiadomość. PozdrawiamSebastian Wardak0-509 795 673[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 02.02.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 a podbiję do góry... i jeszcze zarekomenduję! trochę z opóźnieniem ale zawsze... no więc kupowałem okna - w dobrej cenie zostałem obsłużony b.dobrze i jak miałem nóż na gardle, tzn dekarzy na budowie a okazało się, że muszę wymienić w 2 godziny kołnierze na kombi - dali radę załatwić i wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 03.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 To ja też podbiję do góry i się przypomnę. Wciąż nie dostałem oferty na zapytanie wysłane baaardzo dawno. A czas zakup powoli finalizować. Statek nie jest zainteresowany dostawą materiałów? Czy może to ogólne podejście do klienta (choć z postu powyżej wynika że nie)?? Jeszcze chwilę czekam i kupuję materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 03.02.2006 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Poszło o 14, mam nadzieję, że oferta wypadła korzystnie . Do 12 lutego jestem na urlopie. Na wszystkie zapytania, na które nie odpowiedziałem mailem lub telefonicznie, odpowiem po 12 lutym. Pozdrawiam Sebastian Wardak 509 795 673 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 04.02.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Proszę o wycenę. Wysłałam maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 14.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam. Co muszę wysłać aby otrzymać kosztorys materiałowy i robocizny do pokrycia dachu. Czy może to być skan projektu? Niestety nie mam dostępu do faxu. A najlepiej to bym wolał spotkanie osobiste. Krycie dachu planuję na październik/listopad tego roku. Z góry dziękuję za odpowiedź. Mój telefon to 501 079 575. Pozdrawiam Petroniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts