statek 13.06.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dla forumowiczów zgłaszających się do mnie osobiście z projektem gwarantuję super korzystną cenę (adres podam na priva). Przypominam o końcu promocji na karpiówkę KORAMICA (do 20 czerwca). Pozdrawiam[email protected]509 795 673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Promocja na Creatona trwa. Niedrogo wychodzi HARMONIE czerwona i miedziana angoba 43,85/53,50 zł/m2 (netto/brutto) cena wyjścowa i od tego oczywoście konkretny rabat. Pozdrawiam [email protected] Hmm, widze ze w stolicy cóś drogi te dachówki - ostanio dostalam oferte na Harmonie-kolor lupka 2,25zl/szt. brutto loco budowa. Cena przyznaje rewelacyjna, az tak bardzo ze zaczelam sie zastanawiac czy pod tym nie kryje sie jakiś podstep i czy to nie jest jakis 2 gatunek, ale u ans wszyscy w hurtowniach przysiegaja sie ze to 1. gat. Sama nie wiem co o tym sadzic Dzwonilam tez do przedstawiciela na nasz region i podobno to on takw wynegocjowal ceny z Niemcami. A co w Stolicy mówi się o tej promocji Creatona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgrob 16.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Statek czy pamiętasz o moim dachu (wycena pokrycia blachodachówką)??Projekt wysłałem na mail-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 17.06.2005 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Pamiętam Przesłałem ofertę wczoraj tj. 16.VI. Czekam na reakcję Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 28.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam ,jestem na etapie poszukiwań blachodachówki , proszę o adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 03.08.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam, interesuje mnie dachówka Brassa Tegalit w kolorze granitowtm lub Creatona Domino w kolorze antracytowym, proszę o jakieś informacje cenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 11.08.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mam pytanko, ile wychodzi teraz sztuka / mkw podstawowej dachówki creatona, brąz matowy Kera-Pfanne? Czy sirrius ruppa i kera p. creatona to ~ to samo???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 17.08.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Identyczną promocję jak RUPP wprowadził BRAAS na dachówkę CELTYCKĄ w powłoce LUMINO.+20% gratisPrzy zachowaniu dotychczasowych cen i rabatów klient płaci tylko za 83,33% potrzebnych dachówek, pozostałe 16,66% jest gratis. Lindab wprowadził promocję na blachodachówki LPAL i LPAH w kolorach: brąz połysk i brąz mat - dodatkowe 10% rabatuwiśnia połysk i cegła mat -dodatkowe 6% rabatu Promocja ważna do 16 września. Zainteresowanych proszę o kontakt Pozdrawiam [email protected]0-509 795 673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia01 17.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witaj Statek,jak wychodzi teraz Creaton brąz matowy Kera pfanne bądź ten nowy brąz, nie pamiętam jak on się dokładnie nazywał, ale też kera - pfanne?PozdrawiamPytał o to budowniczy, ale nie widzę odpowiedzi a mnie bardzo interesuje ten kolor, i już niedługo czeka mnie robienie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 18.08.2005 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Cena oficjalna na dachówki CREATON Kera-Pfannenaturalna, spiekana, barwiona w masie, matowa brązowa lub mangan - 49,69 zł/m2 nettoangobowana, spiekana, barwiona w masie, matowa brązowa – 47,55 zł/m2 netto Od tych cen oczywiście rabat ustalany indywidualnie po wyliczeniu dachu. Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 26.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 przeslalem mailem prosbe o oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 29.08.2005 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 OK Chętnie przygotuję ofertę Pozdrawiam[email protected]509 795 673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.09.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witam. Co potrzeba do wyceny pokrycia dachu dla projektu dom na 102 wariant III? blachodachówka lub dachówka cementowa?np. Creatona, Roben... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.09.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam. Co potrzeba do wyceny pokrycia dachu dla projektu dom na 102 wariant III? blachodachówka lub dachówka cementowa?np. Creatona, Roben... ponawiam zapytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 12.09.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam. Co potrzeba do wyceny pokrycia dachu dla projektu dom na 102 wariant III? blachodachówka lub dachówka cementowa?np. Creatona, Roben... Witam Potrzebowałbym rzut z góry dachu. Najlepiej mailem. Na D09 z garażem nie mam niestety gotowca. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.09.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam. Co potrzeba do wyceny pokrycia dachu dla projektu dom na 102 wariant III? blachodachówka lub dachówka cementowa?np. Creatona, Roben... Witam Potrzebowałbym rzut z góry dachu. Najlepiej mailem. Na D09 z garażem nie mam niestety gotowca. Pozdrawiam [email protected] Wysłałem to co mam na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 21.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 wysłałem zapytanie z rzutami dachu na priv i nie dostałem odpowiedzi. Nie ma jak rzetelne podejście do klienta. pozdrawiam P.S. W przyszłym tygodniu planuję zakup pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 22.09.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Możliwe, że przeoczyłem. Prosiłbym o przypomnienie na [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 26.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 wyslalem maila z prosba o wycenepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 03.11.2005 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A teraz trochę autoreklamy dla uwiarygodnienia mojej osoby Luśka Whispera A myśmy dobili wczoraj targu ze statkiem na blachodachówkę z posypką Ahi Roofing Na bardzo dobrych warunkach Dziękujemy _________________ Pozdrawiam, Luśka Whispera Dziennik Whisperów WhisperStatek kiedy mnie zobaczył, nie wyglądał na najszczęśliwszego człowieka pod słońcem - chyba pamiętał negocjacje Luśki , ale na moje pytanie "która - brązowa dwukolorowa, czy czerwona jednokolorowa" odpowiedział "Żadna". Okazuje się, że chyba w Polsce nie ma ani jednego arkusza Ahi Senatora w kolorze Sunset... a nasz dach będzie pierwszym takim w całym kraju A tamte arkusze Dachmeni dostali, żeby sobie rozmierzyć... Trochę mi ulżyło http://www.whisperjet.neostrada.pl/obrobki2.jpg Dziennik Martki Martka Kupiłam dach. Niech będzie pochwalony Statek. Tak bardzo bardzo mi sięwydawało, że można taniej. Tak mocno myślałam, że taniej da się tylko bez vat i trzeba to wtedy przywieźć co daleka daleka. A tu proszę. Promocja na Koramic czerwień naturalna i mam mój daszek w brutto tak jak inni chcieli netto. Z gwarancją, fakturą i bez kłopotu. http://foto.onet.pl/upload/44/42/_527030_n.jpg Cezarr Materiał na swój dach kupowałem właśnie od statka. Dachówka Euronit, orynnowanie, blacha. Polecam ten skład, gdyż z wyceną udawałem się jeszcze do paru innych. Z rabatu byłem zadowolony (20%). Dach nie dawno skończyłem kryć-zero problemów. Były tez inne powody, które zadecydowały o wyborze tego handlowca, (nie bedę o nich pisał by nie robić antyreklamy konkurencji). pozdrawiam _________________ Cezar a jutro propozycje dachowe na listopad [email protected] 509 795 673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts