kolia 18.04.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 A ja nadal czekam na ofertę Do tej pory nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licia 18.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Poszukuje informacji o cenie dachowki AHI roofing imitujacej drewniany gont - moge poprosic o informacje? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 19.04.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Poszukuje informacji o cenie dachowki AHI roofing imitujacej drewniany gont - moge poprosic o informacje? [email protected] Obecnie mam MetroTile http://www.metrotile.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 23.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Otrzymałem od statka jeden mail z uszczegółowieniem koloru L15 i z info że przebije cenę jaką mu dołączyłem i pochodziła z innej oferty. Niestety do dnia dzisiejszego posucha. Zero odpowiedzi. Ponowię się w swoim czasie, ale co z tego wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 23.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 a ja jeszcze chwilke poczekam zanim tu cos napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 03.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Polecam Statka, super ceny i obsługa na najwyższym poziomie. Ekipa przykryła dach w 4 dni. Znają się na tym co robią.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebo99 21.07.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ile za kera-pfanne brąz matowa:- dachówka podstawowa 3360 szt.,- szczytowa prawa 32 szt.,- szczytowa lewa 32 szt.,- gąsior podstawowy 180 szt.,- gąsior początkowy 6 szt.,- zaślepka gąsiora 3 szt.,- trójnik kalenicy 3 szt. I jeszcze to samo ale brąz spiekana.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dziekuje Panu Statkowi za mila i fachowa obsluge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 20.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Panie Statekbardzo proszę o ofertę na mój dach - info przesłałam na pocztę dziękuję i pozdrawiamPola_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 26.12.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Dzięki STATEK za fachowość,cierpliwość .kulturę osobistą,zrozumienie, umiejetnośc negocjacji to wielka sztuka.Polecam wszystkim speca od pokryc dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 13.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Cezarr Materiał na swój dach kupowałem właśnie od statka. Dachówka Euronit, orynnowanie, blacha. Polecam ten skład, gdyż z wyceną udawałem się jeszcze do paru innych. Z rabatu byłem zadowolony (20%). Dach nie dawno skończyłem kryć-zero problemów. Były tez inne powody, które zadecydowały o wyborze tego handlowca, (nie bedę o nich pisał by nie robić antyreklamy konkurencji). pozdrawiam _________________ Cezar Witam, w takim razie i ja poproszę o wycenę kompleksową mojego dachu po pierwsze znam osobiście w/w osobę która naprawdę jest zadowolona ze swojego dachu, po drugie- poczytałam sobie dobre opinie innych forumowiczów moj projekt do Libra z pracowni Domus http://www.dobredomy.pl/?id_project=21&infopage=4 interesuje mnie dachowka ceramiczna w kolorze łupka, szarego, grafitu firmy dowone, albo Creaton bardzo będę wdzięczna za szybką wycenę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 16.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 statek,Prosba o wycene dachu, info poszlo na maila w zeszlym tygodniudzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 22.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 statek, co z moja wycena dachu? Nie dostalem do tej pory!!! pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Poproszę o wycenę dachu dla domu APS 136 z Arci projektuhttp://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=133 Proszę o przedstawienie kalkulacji dla trzech wariantów pokrycia:- dachówka cementowa- dachówka ceramiczna- blachodachówka Interesują mnie zakup kompletnych materiałów + robocizna PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 07.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jak widac statek zarobiony- nie odpowiada na maileszkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 09.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czeeee statekProszę o wycene kompleksową czyli robocizna +pokrycie dachu+rynnydwie wesje jedna to dachówka braasa a druga to blachodachówka finishdakkolor najlepiej jakiś jasny brązprojekt to rufina z archipelagu pow dachu 240m2 termin realizacji lipiec/2007http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 szykuje sie jakaś chyba mega podwyżka bo strona jakoś ostatnio UCICHŁA ....my jeszcze nie gotowi ale po wycene napewno się zgłosimy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 20.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam Proszę o kompletną wycenę na wykonanie dachu z materiałów firmy Braas – dachówka celtycka w kolorze czerwonym wraz z robocizną plus orynnowanie. Projekt i dane wysłałem na email Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 obawiam sie ze nie bedzie odpowiedzi - , troche to dziwne, wrecz niepowazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 25.03.2007 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 witam interesuje mnie cena dachówki Roben kolor miedziany. Dostawa Poznań. Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts