Novatino 20.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam Zapytanie poszlo na adres interiowy pozdrawiam N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 23.06.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Oferta wysłana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 09.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wysłałam zapytanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wino00 18.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam...Wysłałem zapytanie na priva...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Pytanko o Creatona i Rupp Ceramikę poszło na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 31.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Serdecznie polecam Statka!!!! - wspaniałe podejście, świetny kontakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A gdzie moja wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 18.12.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jaka jest różnica między Metroshake a Metroshake II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 22.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam, wyslalem specyfikacje mojego dachu na maila, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 15.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wysłałam na priv. Ale nie wiem czy adres aktualny Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 30.12.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Minęło prawie 6 lat, odkąd znalazłem się na forum muratora. Mimo że sam nie budowałem, chętnie czerpałem wiedzę z forum marząc o własnym domu. Sam również chętnie dzieliłem się opiniami w tematach, w których miałem coś do powiedzenia w oparciu o moje doświadczenia. Niewątpliwie takim tematem są dachy. Od 1999 roku zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych i przez ten czas poznałem dokładnie tę branżę. W ogłoszeniu POKRYCIA DACHOWE - WARSZAWA I OKOLICE oferowałem materiały dachowe . Wielu forumowiczów skorzystalo z mojej propozycji i zdaje się, że byli zadowoleni z tego wyboru. Z początkiem 2010 roku chciałbym zaoferować swoje usługi już przez własną firmę P.U.H. DOMUS Sebastian Wardak. Oferta moja dotyczy sprzedaży materiałów dachowych znanych firm oraz wykonywania dachów przez najlepszych dekarzy. Forumowicze sa bardzo wymagajacymi klientami, więc mam nadzieję, że podołam oczekiwaniom. Wydaje mi sie, że mogę zaoferować nową jakość w tym temacie. Zaangażowanie i “opieka nad dachem” w trakcie realizacji będą moimi atutami. Przed zamówieniem ostateczny kosztorys zawsze będzie poprzedzony dokładnym obmiarem dachu i omówieniem szczegółów na budowie. Tak więc w trakcie realizacji nie będzie niespodzianek. Zależy mi na tym, żeby zadowolenie klienta procentowało dalszym polecaniem moich usług znajomym, sąsiadom itd. W nadchodzącym Nowym Roku 2010 życzę wszystkim forumowiczom zdrowia, szczęścia i pomyślności! Budującym i planujacym budowę życzę dodatkowo: spokoju, nadmiaru pieniędzy, trafnych decyzji i rzetelnych wykonawców . Pozdrawiam Sebastian Wardak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 13.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam, Prośbę o ofertę wysłałam na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 28.10.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Po tym co tu widzę, to nie warto się interesować tą firmą,skoro już na etapie wycen trzeba się prosić o ich zrobienie i kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LegionPl 30.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 wykonawca: Czesław Wrzosek 0-601 372 385 Ma też stronę internetową od niedawna: www.wrzosek-dachy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts