Iussei 11.03.2023 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 piec: typ komfort eko 25 Defrosterownik: Tech ST-37 (Defro kotły)nadmuch:M plus M WPA120 Witam mam problem od niedawna z piecem,testowałem różne ustawienia na różnychekogroszkach(ostatnio testowany był ekogroszek pieklorz) po rozpaleniu przez przynajmniej2 cykle w piecu pali się dobrze jednak gdy przychodząkolejne cykle w piecu wygasa.Czy to jest problem żepali się za wysoko w palenisku ? Wyczytałem że wysokość z jakąpali się w palenisku zależy od mocy nadmuchu czy to prawda?Ostatni trop jaki mi pozostaje to , to że mój nadmuch nie ważne jaką moc ustawie cały czas pracuje na tej samej mocy orazgdy popracuje trochę to delikatnie słabnie po dłuższej pracy.I najważniejsze pytanie czy to właśnie wina dmuchawy i pozostaje mi ją wymienić ? Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts