Josefegrek 13.03.2023 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Witamszukam pomocy w wyborze firmy zajmującej się wywozem i transportem odpadów w okolicach Wrocławia. Znalazłem kilka ofert, ale nie wiem, którą firmę wybrać. Czy ktoś mógłby mi pomóc w porównaniu ofert i podpowiedzieć, co warto brać pod uwagę przy wyborze? Chętnie poznam więcej opcji na co patrzeć i czy to drogi interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.03.2023 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Witam szukam pomocy w wyborze firmy zajmującej się wywozem i transportem odpadów w okolicach Wrocławia. Znalazłem kilka ofert, ale nie wiem, którą firmę wybrać. Czy ktoś mógłby mi pomóc w porównaniu ofert i podpowiedzieć, co warto brać pod uwagę przy wyborze? Chętnie poznam więcej opcji na co patrzeć i czy to drogi interes. Wybierz najdroższą. Może nie będzie najlepsza ale będziesz miał satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts