goguś1719517740 15.03.2023 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Panocki kto z was sam zgłaszał swoją mikroinstalację ? chodzi mi o wszystko tzn mam pobrane wnioski i wypełniam tzn miejsce co i gdzie następnie mam oświadczenie elektryka z uprawnieniami SEP eksploatacyjne czyli E , trzeba wypełnić we wniosku jakie panele jaki falownik no wiadomo ale czy te certyfikaty trzeba ściągać i im też to wykazać czy sami mają w swojej bazie te sprawy i rzecz najważniejsza jakiś schemat chcą z tego co wyczytałem i z tym mam problem jak on ma wyglądać tzn długopisem nabazgrać co i jak czy jakiś gotowiec z neta jak to ma wyglądać jakiś wzór bo nie wiem ak to nabazgrać ,podpowiedź jakaś by się przydała bez spiny oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancia 15.03.2023 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Certyfikaty na falowniki te popularne mają w swojej bazie, na moduły ściągnij i dostarcz na wszelki wypadek, schemat to np. w paintcie bo trochę bardziej profesjonalnie niż długopisem nabazgrać. Np. taki jak w zał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 15.03.2023 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Certyfikaty na falowniki te popularne mają w swojej bazie, na moduły ściągnij i dostarcz na wszelki wypadek, schemat to np. w paintcie bo trochę bardziej profesjonalnie niż długopisem nabazgrać. Np. taki jak w zał. Ten schemat chyba spać mi nie da , wolałbym pięc takich instalacji spawać nitować czy skręcać oraz podłączać byle tego nie załatwiać , masakra chyba długopisem na jakiejś kartce coś naszkryflam bo to nie dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts