Senser 17.03.2023 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Interesuje Mnie tego typu rozwiązanie:https://prnt.sc/uEuYjPUNzli4(Zdjęcie poglądowe, proszę nie sugerować się widocznym dostawcą/producentem).Potrzebuję wyłącznie źródła CWU dla 4 os rodziny również do zasilania pralki i zmywarki (zmywarka zasilana ciepłą wodą).Szukam zarówno sprzedawcy jak i montera.Wiem, że są zarówno zestawy ciśnieniowe i bezciśnieniowe, co lepsze?Jak duży zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bhireg0 15.08.2023 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Oto, co planuję dla mojej chaty. Buduję prysznic na zewnątrz z prostym grzejnikiem słonecznym (torba wykonana z arkusza czarnego polietylenu na dole, przezroczysty arkusz na górze) uniesionym na kratce nad samym prysznicem. Bardzo tanie w budowie i można prawie wyłączyć grzejnik gazowy na lato, o ile nie przeszkadza ci branie prysznica późnym popołudniem/wieczorem. Praktyczny? Myślę, że tak, ale przyznaję, że nie zrobiłem matematyki. Jednak latem uwielbiam brać prysznic na zewnątrz omegle xender , więc i tak zbudowałbym prysznic na zewnątrz, a wykorzystanie słońca do podgrzania wody ma sens. Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez bhireg0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 26.09.2023 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Interesuje Mnie tego typu rozwiązanie: https://prnt.sc/uEuYjPUNzli4 (Zdjęcie poglądowe, proszę nie sugerować się widocznym dostawcą/producentem). Potrzebuję wyłącznie źródła CWU dla 4 os rodziny również do zasilania pralki i zmywarki (zmywarka zasilana ciepłą wodą). Szukam zarówno sprzedawcy jak i montera. Wiem, że są zarówno zestawy ciśnieniowe i bezciśnieniowe, co lepsze? Jak duży zasobnik? Skontaktuj się z producentem tego czegoś ze zdjęcia. Z pewnością coś doradzi, wytłumaczy i na pewno odradzi jeśli będzie potrzeba. Przewiduję ...ostatnią opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts