Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przeczytalam dziennik i muszę przyznać, że działkę masz wspaniałą.

A te dech zapierające krajobrazy, przyroda - ślicznie.

.....

Dzięki :p ale wiesz co Sonika muszę przyznać, że nie jest tak do końca cudna ta moja dzialka, bo z jednej strony mam widok na rozdzielnię prądu- niestety. :-?

A te dech zapierające krajobrazy to piękne Biebrzańskie Bagna :p

Witam :) .

Ładniutkie będzie to Wasze gniazdko.

Pieniądze na budowę zawsze się znajdą. Jak się ma wyraźnie wytyczony cel to łatwiej do niego dążyć. Budowaniem, kredytem moja babcia jest przerażona, ale ja tam wolę spłacać własny domek niż płacić za wynajem. Trzeba się w końcu gdzieś osiedlić 8) .

Troszkę mnie zaniepokoiłaś tym,że kupiliście juz drewno na więźbę. Czytałam o okazjii (Stary człowiek i Las). Ja też bym już kupiła, ale kierownik radzi,żeby się wstrzymac bo drzewo może się wypaczyć, poskręcać itp. :-? .Nie wiem.

Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki :lol: .

Czytałam o okazjii (Stary człowiek i Las). Ja też bym już kupiła, ale kierownik radzi,żeby się wstrzymac bo drzewo może się wypaczyć, poskręcać itp. :-? .Nie wiem.

I takie dylematy mi się najbardziej podobają. Drewno ma być suche (czyli trzeba zrobić wszystko wcześniej, ale lepiej tego nie robić bo się poskręca... I bądź tu człowieku mądry...

Andrzejko witam Ciebie :D :D :D

Cieszę się, że masz już WZ :D A czy projekcik już przejrzałaś? jak tam pierwsze wrażenia?

Dawno tu nie zaglądałam, ale dopiero wczoraj zaczęłam dochodzić do siebie po tym" smutnym wydarzeniu" jakim byla śmierć Ojca Św.

Z zasadzie nic mi się nie chciało, a nawet budowa domu- mój ulubiony temat- przestała mnie cieszyć :cry:

Ale teraz będzie coraz lepiej :D :D :D

Pozdrawiam :D

Hej :p Aniu :p

Tak myślalam, że dlatego tu nie zaglądasz :( Ja też do soboty nie mialam na to ochoty i ............... :cry:

Tak, smierć Naszego Ojca Świętego sprawila, że nic nie bylo ważne i nic nie cieszylo ale muszę przyznać, że przeżywanie tamtych dni dalo mi dużo duchowej zadumy i czegoś co trudno nazwać......

WZ mam, projekcik przejżalam trochę i jest ok.

Pozdrawiam cię serdecznie.

Czasem trzeba zatrzymać się na chwilę...

A potem przychodzi codzienność... pojawiają się nowe zadania i problemy, z którymi trzeba sobie radzić.A przez te dni zrozumiałam, że ważne jest to, by być dobrym człowiekiem- cokolwiek to dla każdego z nas znaczy...

Cieszę się z postępów w Twoim budowaniu i życzę Tobie jak najlepiej :D

Paaaa

Mi mąż nie pozwala sadzić roślinek :cry: bo twierdzi, że i tak z nich nic nie zostanie przy zdjęciu humusu :(

Szkoda.Ale cóż. Narazie wysialam moje nasionka w skrzynki na balkon :wink:

A to już niedlugo ten koniec kwietnia i początek maja :p

Szybko przeleci tylko jak tak cieplo to czlowieka nosi, ze nic nie robi :evil: