Aga J.G 09.04.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Gartuluję i trzymam kciuki za pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Przeczytalam dziennik i muszę przyznać, że działkę masz wspaniałą.A te dech zapierające krajobrazy, przyroda - ślicznie. Gratuluję WZW. Musisz się napewno cieszyć, bo to jeden etap z głowy. Czekam na dalsze wieści z placu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Przeczytalam dziennik i muszę przyznać, że działkę masz wspaniałą. A te dech zapierające krajobrazy, przyroda - ślicznie. ..... Dzięki ale wiesz co Sonika muszę przyznać, że nie jest tak do końca cudna ta moja dzialka, bo z jednej strony mam widok na rozdzielnię prądu- niestety. A te dech zapierające krajobrazy to piękne Biebrzańskie Bagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A te dech zapierające krajobrazy to piękne Biebrzańskie Bagna I jak się jakiś wykonawca nie sprawdzi, to go na te bagna... i zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Szkoda byloby znieczyszczać te piękne bagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A tam zaraz zanieczyszczać. Jak go zassie, to już w dole zostanie aż się rozłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A tam zaraz zanieczyszczać. Jak go zassie, to już w dole zostanie aż się rozłoży No i to wlaśnie będzie zanieczyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A te dech zapierające krajobrazy to piękne Biebrzańskie Bagna I jak się jakiś wykonawca nie sprawdzi, to go na te bagna... i zostawić Ale okrutnik z Ciebie Whisper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Ale okrutnik z Ciebie Whisper. Na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Witam . Ładniutkie będzie to Wasze gniazdko. Pieniądze na budowę zawsze się znajdą. Jak się ma wyraźnie wytyczony cel to łatwiej do niego dążyć. Budowaniem, kredytem moja babcia jest przerażona, ale ja tam wolę spłacać własny domek niż płacić za wynajem. Trzeba się w końcu gdzieś osiedlić . Troszkę mnie zaniepokoiłaś tym,że kupiliście juz drewno na więźbę. Czytałam o okazjii (Stary człowiek i Las). Ja też bym już kupiła, ale kierownik radzi,żeby się wstrzymac bo drzewo może się wypaczyć, poskręcać itp. .Nie wiem. Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.04.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czytałam o okazjii (Stary człowiek i Las). Ja też bym już kupiła, ale kierownik radzi,żeby się wstrzymac bo drzewo może się wypaczyć, poskręcać itp. .Nie wiem. I takie dylematy mi się najbardziej podobają. Drewno ma być suche (czyli trzeba zrobić wszystko wcześniej, ale lepiej tego nie robić bo się poskręca... I bądź tu człowieku mądry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Andrzejko witam Ciebie Cieszę się, że masz już WZ A czy projekcik już przejrzałaś? jak tam pierwsze wrażenia? Dawno tu nie zaglądałam, ale dopiero wczoraj zaczęłam dochodzić do siebie po tym" smutnym wydarzeniu" jakim byla śmierć Ojca Św. Z zasadzie nic mi się nie chciało, a nawet budowa domu- mój ulubiony temat- przestała mnie cieszyć Ale teraz będzie coraz lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Hej Aniu Tak myślalam, że dlatego tu nie zaglądasz Ja też do soboty nie mialam na to ochoty i ............... Tak, smierć Naszego Ojca Świętego sprawila, że nic nie bylo ważne i nic nie cieszylo ale muszę przyznać, że przeżywanie tamtych dni dalo mi dużo duchowej zadumy i czegoś co trudno nazwać...... WZ mam, projekcik przejżalam trochę i jest ok. Pozdrawiam cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Czasem trzeba zatrzymać się na chwilę... A potem przychodzi codzienność... pojawiają się nowe zadania i problemy, z którymi trzeba sobie radzić.A przez te dni zrozumiałam, że ważne jest to, by być dobrym człowiekiem- cokolwiek to dla każdego z nas znaczy... Cieszę się z postępów w Twoim budowaniu i życzę Tobie jak najlepiej Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Tak Aniu masz rację trzeba się zatrzymac czasami bo inaczej możemy zapomnieć o tym co jest naprawdę ważne. Tylko zawsze mnie zadziwia, że po śmierci kogoś bliskiego a w tym wypadku kogoś Wielkiego życie toczy się dalej dzień po dniu. Choć już nie wszystko jest takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 My możemy się zatrzymać, ale nikt nie zatrzyma czasu i biegu dni...Masz rację, nic nie będzie juz takie same, a może paradoksalnie lepsze i piękniejsze- mimo smutku i łez...Ale refleksyjnie sie tu zrobiło.............. w sam raz przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Aniu a jak u ciebie? Narazie bez zmian? Czekacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Czekamy...mamy kontaktować się z naszą panią a.koniec kwietnia- początek maja.Tymczasem przydałoby się posadzić jakies roślinki, a tu nie ma jak włożyć łopaty do samochodu- sedan. Próbujemy sprzedać naszego i kupić kombi.No i zbieram info o ekipach, mat. bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Mi mąż nie pozwala sadzić roślinek bo twierdzi, że i tak z nich nic nie zostanie przy zdjęciu humusu Szkoda.Ale cóż. Narazie wysialam moje nasionka w skrzynki na balkon A to już niedlugo ten koniec kwietnia i początek maja Szybko przeleci tylko jak tak cieplo to czlowieka nosi, ze nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Moj mąż myśli zato o drzewkach owocowych Mnie będzie nosić coraz bardziej i bardziej...juz to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts