anpi 10.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Andrzejko, z kuchnią idzie Ci tak, jak mnie z oknami Ale... lepiej dłużej wybierać niż potem żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 10.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Co drzwi to Alfreda ma najnowsze modele u siebie i tanie jak barszcz Nie dość, że tanie, to jeszcze mają inną zaletę - trzaskać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Andrzejka trzymam kciukasy a bez drzwi wew. da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Widzę Andrzejko, że z kuchnią Ci idzie mniej więcej tak jak i mnie szło - dylematy, dylematy..... Tak ciężko to szło ale na szczęście mam już za sobą wybór i zostaje mi czekać na jej wykonanie Andrzejko, z kuchnią idzie Ci tak, jak mnie z oknami Anpi bo wążne wybory są trudne Nie dość, że tanie, to jeszcze mają inną zaletę - trzaskać się nie da No tak Andrzejka trzymam kciukasy a bez drzwi wew. da się żyć DZięki, chyba pomogły twoje kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Andrzejko to juz nie dlugo...Czekamy na fotki tej kuchni i lazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Super, że masz zamówione mebelki kuchenne Koniec dylematów Jednym słowem udane zakupy Ja też z niecierpliwoscią czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 11.06.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Gratuluję wyboru, wiem jakie to trudne My kilka dni temu oglądaliśmy już projekt umeblowania naszej kuchni, wyszło całkiem fajnie, na początku tygodnia pan ma dzwonić i podać cenę, trochę się tego boję, bo tych szafek wyszło sporo Andrzejko, masz może projekt "zwycięskiej" kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 11.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Rozumiem, że za moment będziesz już zajmować się ogrodem, skoro dom juz prawie, prawie..... tak czy inaczej jestem pełna podziwu! pozdrowienia! a z tym malowaniem ponownym to się moze jeszcze wstrzymaj - może "biel plamista" nie jest taka zła a skoro podłogi jeszcze nie gotowe więc.....potem i tak trzeba cos poprawiać i też z ciekawością czekam na zdjęcia (ale tym się nie przejmuj - to tak przy okazji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Andrzejko to juz nie dlugo...Czekamy na fotki tej kuchni i lazienki... Chyba tak Doszłam dziś do wniosku, ze musze zaczać pomału się pakować I korzystając z okazji jak tylko brat jest u mnie przewozić po kilka pudeł Bo bez własnego samochodu to nie takie proste Koniec dylematów Całe szczęscie, ze w końcu wybrałam i wpłaciłam zaliczkę bo tak może by,m jeszcze coś kombinowała i szukała taniej Andrzejko, masz może projekt "zwycięskiej" kuchni Mam ale nie kompletny bo bez tych dodatkowych szafek Rozumiem, że za moment będziesz już zajmować się ogrodem, Ogród zostawiam na przyszły rok, teraz rosną dmuchawce, z czego Julka bardzo się cieszy a z tym malowaniem ponownym to się moze jeszcze wstrzymaj - może "biel plamista" nie jest taka zła a skoro podłogi jeszcze nie gotowe więc.....potem i tak trzeba cos poprawiać Mąz też mówi, żeby zostawić i nie malowac bo to moze być praca na marne Zalerzy co będzie na ścianach potem Mąz chce robić przecierki i gładziutkie sciany a ja wolałabym jakąś strukturalną farbę Więc nie wiadomo jeszcze A roboty i bez tego malowania dodatkowego jest jeszcze trochę więc chyba naprawdę sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.06.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Andrzejko, SUPER , że się zdecydowałaś już na kuchnię . GRATULACJE !!! Z pewnością to był strzał w 10-tkę ! . Cena myślę, że bardzo dobra (i jeszcze do zestawu masz dwie wiszące szafeczki). Bardzo dobrze, że dokonałaś już wyboru i zaliczka wpłacona. Teraz tylko czekać, aż kuchnię Ci będą montować. Nic nie piszesz ile musisz czekać . Pozostałe zakupy widzę, że także dokonane. Brawo ! . Już tylko patrzeć jak zamieszkasz . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 BRAWO! BRAWO ! Decyzje kuchene podjęte i zakupy zrobione.GRATULACYJKI DZIELNA INWESTORKO!!!!! Też uważam że pora powoli się pakować Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Andrzejka ogromne gratulki czekam na fotki i oczywiście słowo PRZEPROWADZKA szampana już chłodzę A jeśli na ścianch ma być co innego niż ta biała farba to nei maluj więcej szkoda i czasu i farby i u nas pod kolorem jest malowane raz na biało, tylko sufity malowane po dwa razy białym na gotowo Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 12.06.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Znaczy przeprowadzka tuż, tuż . Gratuluję !!! Fajnie się robi takie zakupy. U nas pierwsze tez juz dokonane i póki co podoba mi się to . Może dlatego, że nie jestem wybredna i udało mi sie wybrać z materiały dostepne i nie drogie , czego i Tobie życzę !!! Powiedz mi kochana jak duża jest ta za mała wanna ? Zamówiłam też narożną dł. 160 i sie zastanawiam czy wystarczy taki wymiar, czy dać większą. W końcu na codzień uzywać się będzie prysznica, a wanna bedzie "od wielkiego dzwonu", by w niej poleżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.06.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Zamówiłam też narożną dł. 160 i sie zastanawiam czy wystarczy taki wymiar, czy dać większą Moja ma długość 150 cm i wydaje sie jakąś płytka Ale co tam, to szczegół, najwyżej będzie wody po kostki Ale za to pod prysznicem to będzie się lała obficie Nic nie piszesz ile musisz czekać . Pan wpisał na kartce termin 10 lipca Uparłam sie,ze na słowo to ja pieniedzy nie płacę i choć to nie umowa to z drugiej strony projektu wsawił kwotę zaliczki, cenę ogólną i termin realizacji Ale patrzyła na mnie jak na marsjankę , ze o coś takiego prosze Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 W sobotę też kupowałem wannę. Już wybraliśmy, sprzedawca poszedł szukać dodatkowych elementów (uchwyty) ale tak sobie pomyślałem - sprawdzę jak mi się w niej siedzi. No tow alazłęm i stwierdziłem że siedzi się niewygodnie. Ja to lubię sobie poleżeć a tu jakoś tak plecy pionowo. Więc sprawdziłem inną wannę którą też pbrałem pod uwagę. Mniejszą i tańszą i w ogóle taką bez bajerów. I okazało się że ona jest wygodniejsza. Właśnie czekam kiedy ją w końcu przywiozą. Więc tą wielkością się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 andrzejko tak to jest z tymi wymiarami potem kupowaniem, wydaje ci się, że wszystko dopilnowałaś a potem wyskakują kwiatki typu zbyt małe lub zbyt duże, ech co za życie, ale nie martw się, leć do sklepu i wymieniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nic nie piszesz ile musisz czekać . Pan wpisał na kartce termin 10 lipca Uparłam sie,ze na słowo to ja pieniedzy nie płacę i choć to nie umowa to z drugiej strony projektu wsawił kwotę zaliczki, cenę ogólną i termin realizacji Ale patrzyła na mnie jak na marsjankę , ze o coś takiego prosze andrzejko, bardzo dobrze, że się upierałaś do zapisania przyjęcia zaliczki. Takie rzeczy powinny być już przez wykonawcę zrobione zanim zlecający o to poprosi. Dziwię się, że byli zdziwieni. Jak ja zamawiałam dachówkę i okna też wpłacałam zaliczkę i od razu panowie mieli przygotowany druczek gdzie była wymieniona kwota zaliczki. Widzisz, andrzejko - musisz uczyć innych jak należy traktować klienta P.S. Termin 10 lipca to już niedługo... szybko minie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 NOOOO!!! GRATULACJE!!!! Mebelki zamowione, sprzęt wybrany....BRAWO !!!!!! Biel plamista ..zostaw..Jeszcze by Ci zapaprali kolorek docelowy..( U mnie caly czas cosik kapie )Lipiec piękny termin na przeprowadzkę...Niedociągnięcia jakoś tak bardziej ulgowo przechodzą, a pobyt na miejscu ,bardziej sprzyja dopieszczaniu.... Jeszcze raz slowa uznania!! I czego by w domku nie brakowalo , ile będzie jeszcze do roboty...ZAWSZE MOZNA WYJŚĆ NA TARAS...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Oj gonisz Andrzejko, gonisz... szybciej sie u ciebie dzieje na budowie niz ja moge czytac co piszesz... gratulacje za decyzje odnosnie kuchni, nadal trzymam kciukipozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 W sobotę też kupowałem wannę. Już wybraliśmy, sprzedawca poszedł szukać dodatkowych elementów (uchwyty) ale tak sobie pomyślałem - sprawdzę jak mi się w niej siedzi. No tow alazłęm i stwierdziłem że siedzi się niewygodnie. Ja to lubię sobie poleżeć a tu jakoś tak plecy pionowo. Więc sprawdziłem inną wannę którą też pbrałem pod uwagę. Mniejszą i tańszą i w ogóle taką bez bajerów. I okazało się że ona jest wygodniejsza. Właśnie czekam kiedy ją w końcu przywiozą. Więc tą wielkością się nie przejmuj Mi nie przyszło w sklepie do głowy wchodzić do wanny Ale w domu od razu wskoczyłam i jest ok tylko jakoś płytko się wydaje Bogus nie wiem czemu ale myślałam, ze ty wanne to już masz nie martw się, leć do sklepu i wymieniaj Mam zamiar ale nie takie to proste bez własnego auta Brat musi pożyczyć auto z przyczpka od kumpla a tu po prostu musimy sie dostosowac do niego- i tak dobrze że nam pożycza musisz uczyć innych jak należy traktować klienta P.S. Termin 10 lipca to już niedługo... szybko minie ... Mam nadzieje Jeszcze raz slowa uznania!! I czego by w domku nie brakowalo , ile będzie jeszcze do roboty...ZAWSZE MOZNA WYJŚĆ NA TARAS DZięki Masz rację , ziloność działa bardzo kojąco szybciej sie u ciebie dzieje na budowie niz ja moge czytac co piszesz. A ja cały czas mam wrażenie , ze można by więcej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts