Aga J.G 15.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ja mam jedną dużą komorę, takie coś małe może to się nazywa 1/2 komory i ociekacz Wybory były dokonywane na podstawie tego co miałam w bloku tam miałam jednokomorowy inaczej sie nie dały i nie było zmywarki - dawalismy radę więc doszłam do wniosku że taki bedzie w sam raz i teraz mogę napisac że wybór był bardzo dobry Tylko ja za duzo nie gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Andrzejka juz grillowala, a ja jeszcze nie.., a wlasnie dzis mowilam, to kiedy u nas bedzie ten grilllllllll........ A zlew, wlasnie jaki kupilas... Ja teraz mam dwie komory i ociekacz i jest bardzo wygodne, bo mam duzo naczyn, ale nie mam zmywarki... Potem tez chcialam miec taki zlew, ale mowia, ze przy zmywarce nie ma takiej potrzeby.., a do tego sie porobilo i sie taki duzy nie zmiesci...Teraz nie wiem jaki wybrac. Jedna komora i ociekacz, czy poltora i ociekacz, czy jeszcze cos innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ja już doszłam do tego etapu, że wiem że muszę mieć 1 + 1/2. Natchnęło mnie przyobieraniu i płukaniu rzodkiewek , ale nie mam zdania na temat ociekacza. Chyba wybiorę bez, bo nie mam za dużo miejsca, a te 1/2 może też służyć za ociekacz w jakimś sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Andrzejko, jak Ty to wszystko ogarniasz??? Podziwiam Cię. ps. to znaczy że to wszystko jeszcze przede mną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Andrzejko kochana natchnęłaś mnie. Skoro Ty zamierzasz wprowadzić sie z nie do końca zrobionymi posadzkami, to przecież ja też mogę U nas kończy sie dolna łazienka, a jak jest łazienka, to można mieszkać Kuchenka fajna, ja wybrałam coś podobnego, tylko Mastercooka z Media Markt. Jest super, bo ma wyświetlacz nan piekarniku , a kosztuje 1199 zł wiec tez nieź le Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja już doszłam do tego etapu, że wiem że muszę mieć 1 + 1/2. Natchnęło mnie przyobieraniu i płukaniu rzodkiewek , ale nie mam zdania na temat ociekacza. Chyba wybiorę bez, bo nie mam za dużo miejsca, a te 1/2 może też służyć za ociekacz w jakimś sensie. to tak jak ja taki zlew znalazłam w necie - Franke z powłoką len (czyli nie będzie widac zacieków z wocy) koło 600 zł, więc chyba dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Funia jak najbierdziej da się mieszkać na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja tam wierzę Adze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ja mam teraz w bloku 1,5 komory bez ociekacza ( ta połówka, to bardziej takie 1/3)Mam zmywarkę, więc tyle w zupełności wystarczy. Nad ociekaczem zastanowię się, jak będę urządzać kuchnię w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A ja mam w bloku jeden okrągły zlew i zmywarkę i to na naszą piątkę dość(moim zdaniem im więcej komór tym więcej miejsca na bałagan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A gdzie są zdjęcia tych wspaniałości i grilla Zdjęć nie ma bo zabrakło mi cierpliwości do ładowania baterii, po jednej sesji zdjęciowej a u mnie waparacie miesci sie tylko 7 zdjęc trzeba ładowac baterie a i tak nie zawsze potem aparat się uruchamia A na większą kartę szkoda mi kasy Ale będa , bedą A jaki zlew kupiłaś i gdzie - w Castoramie Jednokomorowy z ociekaczem w Leroyu za 110PLn też chciiałam 1 1/2 komory ale jak popatrzyłam na ceny to odechciałam i mając wybór 2 komory albo ciekacz wybrałam ociekacz bo szafki z szuszarką do naczyń nie będzie więć muszą gdzieś naczynia ociec Natchnęło mnie przyobieraniu i płukaniu rzodkiewek , ale nie mam zdania na temat ociekacza. Chyba wybiorę bez, bo nie mam za dużo miejsca, a te 1/2 może też służyć za ociekacz w jakimś sensie. zastanów się nad ociekaczem jeszcze Andrzejko, jak Ty to wszystko ogarniasz??? Podziwiam Cię. ps. to znaczy że to wszystko jeszcze przede mną.... Jakoś tak Żabciu masz wszytko jeszcze przed sobą Andrzejko kochana natchnęłaś mnie. Skoro Ty zamierzasz wprowadzić sie z nie do końca zrobionymi posadzkami, to przecież ja też mogę Funiu raz jak czytałam twój dziennik to się zastanawiałam dlaczego nie myślisz o wprowadzeniu się już ale nie chciałam o tym pisac bo .... i po co A teraz cieszę się zę tak pomyślałaś Ale 600 za zlew to niestety nie moje poziomy finansowe ja mam w bloku jeden okrągły zlew i zmywarkę i to na naszą piątkę dość(moim zdaniem im więcej komór tym więcej miejsca na bałagan) Okrągłe zlewy bardzo mi sie podobaja oj bardzo ale ja już wybrałam inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Gratuluję zakupów i dopominam się o zdjęcia, daj nam oczka nacieszyć i oczywiście pochwalić zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Kasiu będa zdjęcia oczywiście I dziś do domu zwwiozłam dwa wory kartonów do pakowania a wiec od dziś zaczynam stopniowo sie pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.06.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Kochana to wspaniale,będę o Tobie myśleć cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.06.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Funiu raz jak czytałam twój dziennik to się zastanawiałam dlaczego nie myślisz o wprowadzeniu się już ale nie chciałam o tym pisac bo .... i po co A teraz cieszę się zę tak pomyślałaś Ale 600 za zlew to niestety nie moje poziomy finansowe na moje możliwości to też wysiłek ale u nas nie ma Liroya a co do odwlekania przeprowadzki, to tak naprawdę chodzi o to, że Hanula jeszcze mała i boję się z nią w gołe betony wrowadzać, gdybym sama miała mieszkać, to wprowadziłabym się już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.06.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 A propo zlewu to przy zmywarce mam 1 + 1/2 komory + ociekacz. Nie mówię że mniej nie można - ale wydaje mi się takie cuś praktyczne. Dlacego?1) jedna komora zawsze się przyda (nawet nie koniecznie do mycia naczyń ale np. do nalania wody do dzbanka - bez tego mógłby się nie zmieścić pod kranem)2) 1/2 komory doskonale się sprawdza żeby postawić tam ten pojemnik na łyżki ze zmywarki - jakoś tak mi wygodniej wrzucać te wszystkie widelce, łyżki i noże do tego pojemnijka niż otwierać za każdym razem zmywarkę. a jak sobie stoi w tej połówce zlewu to go za bardzo nie widać3) kawałek ociekacza się przydaje w różnych sytuacjach - np. zostaje woda na dnie kubków mytych w zmywarce - to się je jeszcze na chwiłę odstawia na ociekacz nic niezbędnego - ot po prostu małe udogodnienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.06.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Andrzejko droga, jaki grill na budowie??? Czas zacząć mówić o domu a nie budowie I ja serdecznie gratuluje zakupów i dopominam się o zdjęcia. Acha - a szafki tymczasowe do kuchni masz chyba takie same jak ja Serdeczne pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.06.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Acha - bogus - bardzo prakryczne rady, mi też się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 No no noo.... Widzę i czytam że wizgu nabralaś...GRATULACJE!!!!! Z tymi zakupami to już tak jest Ci sprzedawcy to czasami tylko dla ozdoby siedzą w swoich punktach Ale dasz radę dzielna kobieto!!!Nie ma innej opcji..Tylko do przodu, do przodu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.06.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 zakup karniszy, to już trochę tak jak makijaż oczu. Wykończenie, dopieszczenie. super zakup. to kiedy wieszamy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts